4/12/2012

.the old steam train.

juna8
juna5
juna4
Couple pictures we took with Ruut(who's header is taken by me btw). We used my camera and Ruut's Tamron 17-50 f/2.8 lens. The lens' focus is little bit broken so it's mostly in wrong place in these pictures, but I think the reason was in me for the most of the time :D I still wanted to post these photos, 'cause I love the colours in these!

At least I learned that you should't use lenses that you aren't yet used to!
In the end I have this one picture that Ruut took of me:
juna6
Oh, today it's my birthday! Woman is the most beautiful when she's seventeen, right? Well... maybe I'm just dreaming :( But you are now allowed to congratulate me!

9 comments:

 1. onnee!:D ja tosi hienoi kuvii jälleen!

  http://revolutionarily.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Onnea, nyt on sitten prinsessaikä takana!
  Upeita kuvia, olis voinu luulla, että nää kuvat on otettu syksyllä, jotenkin niin syksyiset värit. (:

  ReplyDelete
 3. Severi & Iiro: Kiitos!

  Jonna: Goodbye sweet sixteen, welcome sexy seventeen ;D
  Syksyn värit on vaan niin ihania - ilman näiden värei olisin jättäny koko kuvat julkasematta, kun hävettää noi tarkennusongelmani niin paljon! Auringonlasku heijasti kyllä ihanan valon ja värit :)

  ReplyDelete
 4. Hirrrrrveeesti onnea :) toivottavasti oli kivat synttärit ja toivottavasti sait myös kakkua ja paljon paljon lahjoja :)))) ja mä en kyllä huomaa tarkennusongelmia kuvissa ja magee toi auringonlaskun väri noissa kuvissa myös!

  ReplyDelete
 5. Kiiiiiiiitos hurjasti! Ja sain kyllä yhden aivan upean lahjan, josta kenties täällä kerron piakkoin ;) Ja yks objektiivi on postissa, joka maksettiin puokkiin vanhempien kanssa<3
  Kakkua ja upeita kortteja ja tiskausvapautuksen sain myös!

  ReplyDelete
 6. Ja miks en osaa vastata kerralla? :(

  Mutta siis näissä kasvot ei ole tarkin kohta kuvassa, mikä tietysti yleensä olisi suositeltavaa :D Täytyy kyllä mennä uusiin nää kuvaukset vielä, vaikka kuvailu (varsinkin malleilu) oli hieman epämieluisaa, kun ohi kulkee jatkuvasti ihmisiä!

  Kiitos taas kerran ihanasta kommentista! ((:

  ReplyDelete
 7. kivoja kuvia!! Oon itekki miettiny tota et nainen on kauneimmillaa ku on 17 että tässäkö tää nyt oli :D:DD: hyvää synttäriä!!

  ReplyDelete
 8. Kiitos kehuista ja onnitteluista! :)

  Ja voi voi, nyt ei sit oo suunta muuta ku alaspäin : DD

  ReplyDelete

Leave a comment!