5/03/2012

.the first warm day.

blogi7

blogi6

blogi9

blogi4

I wanted to try making some pairs/collages even you can't really see it in blog, 'cause all my photos are so close to each others :-D
I know these are not any master pieces, but these pictures make me smile and that's why I wanted you guys to see them also. These are taken maybe week or two ago when it was the first warm day in Tampere and riverbed was bit full... Well you should have seen it on the Mayday.

//EDIT: I made some awesome songs between the collages, so now you can see them better and also listen some super awesome music!

5 comments:

 1. Toi tennarikuva on ihana, se on jotenki niin random, mutta silti aivan loistava! Ja tuo viimenen kuva on jotenki tosi suloinen (:
  Muutenkin tykkään näistä, nää kyllä pistää hymyilee, valo ja lämpö vaan huokuu näistä kuvista!

  ReplyDelete
 2. Mietin ton tennarikuvan kohalla pitkään kehtaanko ees julkasta sitä, ku monis blogeis on ehkä vähä liikaa sellasia "jee conssit"-kuvia. Tulin sit silti siihen tulokseen, että noi Eeviksen conssit on supacoolit ja kesäset, ku niis on tuuletusaukokki ;-D
  Mäki kyl tykkään tosta alimmasta, ehkä oma lempparini :-)
  Kiitos taas tosi paljon ja hyvä, että säkin sait näistä hyvän fiiliksen!

  ReplyDelete
 3. Hahaa toi leosta otettu kuva, jossa se pitää tota lautaa on niin cool!:D

  ReplyDelete
 4. Anonymous5/04/2012

  missä koulussa opiskelet? (: ja mitä kursseja oot valinnut?

  ReplyDelete
 5. Linda: Mä tykkään, ku siihen on tullu noi light leaksit ittekseen noin vahvasti! Mut toi eka kuva Leosta kuvaa mun mielestä sitä vähä paremmi. :--DD

  Ano: Oon tammerkosken lukiossa pitkällä kuvislinjalla. Mun pitää siis suorittaa 1-10 kurssit kuvista (perus, perus, maalaus, piirustus, valokuvaus, grafiikka, multimedia, kuvanveisto ja taidehissa) +3 vapaavalintaista. Mul oli maalaus 3, mut jää varmaa kesken :-D Ajattelin ottaa ne kaikki valokuvausta, ku meil on mahdollista ottaa sitä 4 kurssia. Sit otan vielä kässää noiden lisäks.

  Lukuaineista aijon opiskella enemmän luultavasti hissaa, psykaa ja filosofiaa ja noi kirjoittaisinkin sit. Ja tietty noi perus enkku, matikka ja äikkä. En oo päättäny kirjotanko ruotsia, koska oon siinä tosi huono ja muuten saisin _luultavasti_ ihan hyvät numerot tai siis kirjaimet :-)

  Ja sit on tietysti noi pakolliset, mutta saan kuvislinjan takia 8kurssia helpotuksia ja ne otan ainakin mantsasta, bilsasta, ussasta, liikasta ja yh:sta kaikista yhen kurssin. Ja ruotsista varmaa loput, jos nyt tuun siihen tulokseen, etten sitä kirjota :-)

  Kirjotin tässä nyt sit kirjan, mutta en oikein tienny mitä hait takaa tol kysymyksel, ni parempi liikaa ku liian vähän ;-)

  ReplyDelete

Leave a comment!