5/23/2012

.nude.

bloggailua12
bloggailua6
bloggailua9
bloggailua7
bloggailua10
bloggailua8
bloggailua11
At first I want to tell you that I'm in love with these pictures! Which is good, 'cause I had lot of troubles while editing these (if someone wants to give me a new computer, I'd be more than thankful). I was even thinking about making a poster of one of these and then I would have given it to Ruut's boyfriend, but Ruut didn't like my idea haha.

Okay so these pics are for my photographing course project and I'll be posting the rest of the pictures (other than nudes) later and you'll also see the video when it's done - of course! I'll be telling about the project and its idea more when I'll be posting the video.

I'm sorry I put so many pictures in this post, but I just couldn't decide what to choose. That's why it would be nice if you would tell your favourites? And if possible, why do you like that picture?
~
TRANSLATION:
Ite tykkään näistä kuvista tosi paljon - niin paljon, että oisin halunnu teettää näistä kuvista Ruutin poikaystävälle taulun, mut Ruut ei innostunu ideasta, vaikka jätkälle oiski kelvannu haha. Tietokone temppuili, et jos jollain pyörii jalois ylimääränen, ni otan vastaan.

Nää tulee siis valokuvauskurssin projektiin, josta tehään video, jonka näätte täälläkin sitten. Ennen sitä saatte kuitenkin vielä nähä projektin muita kuvia.

Ja näitä kuvia on miljoona, koska en osannu päättää. Eli teijän tehtävä ois kertoo mistä kuvista tykkäätte eniten? Ja perustelujakin ois kiva kuulla jos mahollista!

17 comments:

 1. Herräisä, nuo kaikki on tajuttoman upeita! Mutta eniten tykkään ehkä ekasta kuvasta, tunnelmansa takia (:

  ReplyDelete
 2. Anonymous5/23/2012

  upeita kuvii!

  ReplyDelete
 3. mä tykkään tosta vikasta kuvasta, kun se on silleen vaikuttava ja vahvan näköinen tuo mallisi.

  ReplyDelete
 4. Tykkään tuosta kolmanneks ylimmästä, jossa mallilla on kädet ojennettuna. En tiedä mikä siinä kiehtoo, ehkä se on se olemus, se fiilis jonka kuva luo. (:

  ReplyDelete
 5. upeita kuvia!
  mun lemppareita on toka kuva, ja sitte tokavikassa kuvassa toi mustavalkonen :)

  ReplyDelete
 6. Onnittelut, pääsit linkitä blogisi top 5 blogissani! (:
  http://ilovemylifestylep.blogspot.com/2012/05/linkita-blogisi-top-5.html

  ReplyDelete
 7. Anonymous5/23/2012

  ihan järkyttävän hienoja, varsinkin neljäs kuva :)

  ReplyDelete
 8. Saara: Kiitti! Itteeni häirii, et Ruut näyttää siinä käsipuolelta :-D

  Ano: Kiitos! Vähän pelotti, mitä muut on mieltä, kun kerrankin olin ite tosi tyytyväinen. Vaikka onhan tos studiovalaistuksessa vielä petrattavaa :-)

  Ella: ite tykkään siitä samoista syistä ja luultavasti sen takia se tulee päätyyn lopulliseenkin projektiin!

  Jonna: Mäki kyl tykkään siitä hurjasti, ehkä yms lemppari ainakin. Senkin haluisin kyl siihen projektiin! :-)

  Iiro: Kiitti! Selkeesti tykkäät tosta kasvottomuudesta :-D

  Paula: Kiittelinkin jo blogissas, mut kiitokset vielä täälkin! Ihan huikeeta - kiitti :-)

  Sylvia: Kiitos! Ärsyttää ku sain tohon neloskuvaan pikku inpiksen eilen, mut pitäis sit muokkaa se kokonaan alusta, enkä muista minkä pilvi kuvat mul siinä on! :-D no ei auta muu ku kokeilla kaikkia!

  ~

  Ja hei mikä liittouma tää nyt on, kun kaikki sanoo eri suosikin? :-(

  ReplyDelete
 9. vitosesta, koska kukaa ei oo vie sanonu sitä, muhahahaa

  ReplyDelete
 10. Sara: Haista paska :-( Mun pitäis oikeesti päättää mikkä laitan siihen projektiin ja saan laittaa vaan kolme! Vaikka no, ette te sitä vois kuitenkaan sanoo, ku ette oo nähny muita kuvia VIELÄ :-D

  ReplyDelete
 11. ensimmäinen, toinen ja neljäs on mun suosikit, koska 1. ja 4. kuvassa on siisti rajaus, ja tossa 2. kuvassa toi kasvottomuus ton pilvitaustan kanssa luo semmosta ajattomuutta.

  Itse olisin kokeillut jättää noi pilvet joistain kuvista pois ton mallin päältä, että ne olis vaan ollu tossa taustalla. esim. tosta mustavalkosesta.

  Ja kivasti eri värejä kokeiltu noissa :)

  ReplyDelete
 12. Beatrycze: Thanks! :-)

  Esa: Kiitti!
  Olin ajatellu aluks tehä niin (ja varmaan myöhemmin kokeilenkin), mut no tiet et sen mun koneen kanssa ei kauheen pitkää muokkaa noita kuvia, kun se jo sekoo. Eli teen ton kokeilun sit myöhemmin. Tohon mv-kuvaan se ei musta kuitenkaan sopis, koska haluun, että siinä näkyy vaan noi ääriviivat tollee ku ne nyt siinä menee.

  Mustakin noi värit meni kyl hyvin :-)

  ReplyDelete
 13. Anonymous5/25/2012

  voisitko tehdä tuton miten saa muokattua noin niinkun kaksi kuvaa päällekkäin?:) niinkun normikuva ja nuo pilvet esim

  ReplyDelete
 14. Ano: Postaustoive - JEE! Joo, totta kai teen!

  Toi on ihan easypeasy, mut mul oli tekeillä sellanen vähän monimutkasempikin tutojuttu (kone oli eri mieltä tän toteutuksesta, ni siks ei tullu vielä), jossa toi tulee myös esille, ni voin yhdistää ne :-))

  Yritän saada sen ens viikolla tehtyä (täs on koeviikko + kesätyöt alko jo täl viikol, ni kiirettä pitää)!

  ReplyDelete
 15. Nämä on aivan upeita! Etenkin toinen kuva kiinnitti huomion positiivisella tavalla. Siinä valo tulee erittäin nätisti toiselle puolelle vartaloa ja toinen puoli jää varjoon. Ja niin kun joku taisi mainita jo, kasvottomuus tuo lisää mielenkiintoa ja kiehtovuutta kuvaan. Myöskin melko symmetrinen sommittelu näytää kivalta :)

  ReplyDelete
 16. Kiitos!
  Itekin oon kyl aika tykästyny kakkoseen ton varjon takia ja lisäks sen värimaailma on mun mieleeni. Ja kiva saada vähän tällästä pidempääkin pohdintaa mun kuvistani :-)

  ReplyDelete

Leave a comment!