6/04/2012

.my favourite blogs.


linkit7
I've been reading this blog for a while already. I think Sylvia has a very unique style in her pictures and they are always beautiful. I'm always waiting new posts!
~
Sylvian blogia oon seuraillu jo jonkun aikaa ja mun mielestä hänen kuvaustyyli on tosi persoonallinen, ja kuvat on aina kauniita.
linkit6
Helmi's blog is also a old friend of my. I think you can really see the feelings in her pictures and the way she uses colours in her pictures is stunning!
~
Helmin blogiakin oon seuraillu jo jonkun aikaa. Helmin kuvissa voi oikeesti nähä tunteet ja värien käyttö on myös upeeta!
linkit5
Kaisa's blog was new for me and I fell in love with the lively pictures. You can really see the happiness in them and they make you happy also! This blog is more like a lifestyle-blog than a photographing blog.
~
Kaisan blogia en ollukkaan ennen lukenu, mutta rakastuin eläväisiin kuviin. Kuvista voi nähä onnellisuuden ja tulee itekin ilokseks! Blogi on enemmänkin lifestyle-blogi, ku valokuvausblogi.
linkit4
My sister's blog is maybe the only lifestyle-blog that I actually read (usually I just look the pictures). In Veera's blog there's more text than pictures, but she's a good writer so the texts are interesting.
~
Mun siskon blogi onkin ainoo lifestyle-blogi, jota oikeesti luen (yleensä kattelen vaan kuvat). Veeran blogissa onkin enemmän tekstiä ku kuvia, mutta se on hyvä kirjottaja, joten tekstit on mielenkiintosia.
linkit3
Esa's blog is very "professional" if I can say so. I mean that he writes in very formal way and isn't telling much about his life. I think that Esas pictures are very professional and he has applied to study photography. Let's hope that he can make it!
~
Esan blogi on tosi ammattimainen, koska se kirjottaa tosi muodollista kieltä eikä kerro kauheesti omasta elämästään. Mun mielestä Esan kuvat on myös tosi ammattimaisia ja se on hakenu nyt opiskeleenkin valokuvausta. Pidetään peukkuja, et se pääsee!
linkit2
Jori's blog is quite interesting even I'm not usually so interested in fashionblogs (maybe it's the hair). He isn't writing much but the pictures are often quite insightful. Funny accidence is that I noticed that we are neighbours!
~
Jorin blogi on musta mielenkiintonen, vaikken yleensä oo niin kiinnostunu muotiblogeista (luultavasti tää kiinnostus johtuu Jorin hiuksista). Jori ei kirjota paljon, mutta sen kuvat on usein melko oivaltavia. Hassu sattuma on se, että huomasin meijän olevan naapureita!
linkit
Vera's blog is so fascinating, lot of big and good pictures and funny way of writing. Plus the name of the blog is awesome!
~
Veran blogi on tosi kiehtova, paljon isoja ja hyviä kuvia, sekä hauska kirjotustapa. Ja blogin nimikin on ihan huippu!

10 comments:

 1. eikä hui! kivaa! pitäiskö nyt sanoa kiitos? kiitos paljon! :D

  ReplyDelete
 2. Anonymous6/04/2012

  kiitos !:)

  ReplyDelete
 3. Keh keh olkoos hyviä :-)

  ReplyDelete
 4. hahaa eikä!! kiitos paljon :)

  ReplyDelete
 5. höhöhö, professional :D

  ReplyDelete
 6. jei me! :-) thanks!!!

  ReplyDelete
 7. oioooi mäkii pääsin mukaa listaa! jee ja kiitos hirrrmusesti! =D

  ReplyDelete
 8. Olkaa hyviä, ootte ansainnu ton :-)

  Ja Esa: Nii se vaan on!

  ReplyDelete
 9. Apua hei kiitos! Ja mitä olemmeko naapureita!! Tämä hämentää! :--D

  ReplyDelete
 10. Jori: Tajusin tän, ku näin sut 29 pysäkillä ja sit ku katoin sun blogia ni huomas myös :-D asun siis siinä ylämäen päällä rivarien ekassa talossa teiltä päin. Niin ja ole hyvä!

  ReplyDelete

Leave a comment!