6/26/2012

.niko's promotion pictures.

blogi8
blogi6
blogi4
blogi9
blogi3
blogi
Last week we went to took Niko's promotion pictures at this old factory. I'm quite happy with these and I think that the first one is the best. What do you think?
In my opinion these are a bit different than my usual pictures, but it might be 'cause of I was shooting with a guy - which I have never done before!
*****
Viime viikolla käytiin ottaan Nikon promokuvat Tampereen tulitikkutehtaalla. Oon aikas tyytyväinen näihin ja erityisesti ekaan.
Musta nää on aika erilaisia, ku kuvat mitä yleensä otan, mutta se luultavasti johtuu siitä, että kuvasin ekaa kertaa jätkän kanssa.

Mitäs tykkäätte ja mikä on paras kuva?

8 comments:

 1. Heips!

  Parhaita mielestäni 'promokuviksi' olisivat toinen kuva, sekä kolmanneksi viimeinen kuva. Muissa henkilö itse ei ole pääosassa, joka nyt promokuvissa on suht olennaista (kai?:D).

  Näissä kuvissa rajaus oli lähinnä keskuspainotteista, olisin kaivannut lisäksi ehkä jotain enemmän kultaseen leikkaukseen pohjautuvaa tai neliörajausta ja sitten myös lähikuvaa. Tuo porraskuvakin oli muuten aika kiva, mutta rajaus olisi voinut olla hieman tiukempi ja nuo ylimääräiset roskat ois voinu siirtää muualle. Lisäks kuvia vois ehkä hieman terävöittää, mutta menee kyllä näinkin. :p

  Mageita kuvia kyllä, mutta tuossa nyt jotain pientä kritiikkiä mitä tuli äkkiseltään mieleen !! (:

  ReplyDelete
 2. Moi!

  Olen samaa mieltä, että sen henkilön pitää olla promokuvissa hyvin näkyvissä. Yritin kuitenkin hakea kuviin sellaista tunnelmaa, joka Nikon musiikissa on ja totta kai kuunnella Nikon toiveita :-)

  Huomasin vasta nyt tuon, että nämä ovat todella keskuspainotteisia ja hetken mietittyäni huomasin useiden kuvieni nykyään olevan, vaikkei näin todellakaan ole aina ollu :o Pitää alkaa kiinnittämään asiaan enemmän huomiota!

  Lähikuviakin totta kai oli, mutta ne eivät valikoituneet tähän settiin vaan laitoin ne vain Nikolle, koska en ollut niihin yhtä tyytyväinen.

  Porraskuvasta voisi tosiaan alhaalta ottaa hieman ja rajata Niko enemmän oikeaan reunaan. Itselläni vaan on joku ongelma fish eye kuvien rajaamisen kanssa, kun se efekti välillä vähän kärsii siitä.

  Terävöinnistä olen samaa mieltä. Uudella koneella ainoa muokkausohjelmani on picasa, jonka terävöinnistä tulee kauheaa mössöä, joten ajattelin tämän olevan pienempi paha :-D

  Kiitokset paljon ja oli piristävää saada näin hyvin perusteltua kritiikkiä!

  ReplyDelete
 3. Hienoja on :) Omaan silmään parhaimmalta näyttää tuo toinen kuva.

  ReplyDelete
 4. Kristi: Kiitti! Mua miellyttää eritysesti toi vastavärisyys Nikon paidan ja seinän värin välillä tossa tokassa kuvassa :-)

  ReplyDelete
 5. Itse tykkään tuosta kolmanneksi ja toiseksi viimeisistä kuvista. (: Muutkin on upeita, mutta nuo kaksi nous lemppareiks.

  ReplyDelete
 6. Jonna: Kiitti! Kiva saada mielipiteitä, et mikkä muiden silmää miellyttää :-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous7/24/2012

  ite tykkään eniten tost kolmanneks vikasta kuvasta. mist te oikee revitte noit paikkoi? iha sika makeit kuvii

  ReplyDelete
 8. Ano: Haha pitää vaan pitää silmänsä auki ;-) vaikka no tulitikkutehtaalla käy kaikki kuvaamassa täällä Tampereella, että sen löytämiseen ei tarvinnut paljon vaivaa nähdä ja Nikohan ton paikan päätti. Kiitos paljon :-))

  ReplyDelete

Leave a comment!