7/15/2012

.b'n'w from turkey.


blogii5
blogii9
Men had quite brave hairstyles in Turkey (notice the stars in left one's hair)***** Turkissa miehillä oil aika rohkeita hiustyylejä (huomakkaa esim noi tähdet ton vasemmanpuoleisen hiuksis)
blogii8
blogii7
blogii6
blogii3
blogii2
blogii
I'm finally home and believe me, I really missed Finland so much! I had thought that only difficult thing in moving to England would be missing my family and friends, but now I realized that I'll be missing Finland as it much. I was abroad only two weeks so how hard it will be living away for ten months?

But well I thing fitting in England will be little bit easier than it was in Turkey, 'cause I can understand what others say and at least I hope others will understand what I say. Also the climate is little bit nicer for me haha!

It's sad that I don't feel so well in hot climate 'cause Turkey is such a beautiful country and the culture is amazing. I loved to hear the call of prayer and see all the local people. But it was a bit uncomfortable in restaurants etc when everyone were so obliging. Maybe I'll travel there 3rd time later on but before that I want to find some new places!

Oh yeah and there's also some black and white pictures from Turkey. I decided to put them all in one post as you have sometimes wished :-)
*****
Kotiin palaaminen on aina mahtavaa ja tällä kertaa ikävöin Suomeen enemmän ku tavallisesti. Olin ajatellu, että ainoo vaikee asia Englantiin muuttamisessa (siis tavallisten Suomessakin kohdattavien arkijuttujen lisäks) olis kavereiden ja perheen ikävöiminen, mut nyt tajusin, että tuun ikävöimään Suomeenkin ihan yhtä paljon! Olin nyt ulkomailla vaan kaks viikkoo, ni mites sit ku oon Englannissa kymmenen kuukautta?

Sopeutuminen Englantiin on luultavasti kuitenkin vähän helpompaa ku Turkkiin. Siel ymmärrän, mitä muut puhuu ja toivottavasti nekin ees vähän, mitä mä puhun. Ilmasto on myös mulle vähän sopivampi haha!

Harmi, että en oikein viihdy kuumassa, koska Turkki on niin kaunis paikka ja sen kulttuuri on upee. Oli ihana kuulla rukouskutsu ja nähä kaikki paikalliset ihmisen päivän askareissaan. Ainoastaan se oli vähän vaivaannuttavaa, että ravintoloissa yms kaikki oli niin palvelevaisia.
Ehkä mä matkustan Turkkiin vie kolmannen kerran joskus, mutta ennen sitä haluun vallottaa jotain ihan uusiakin paikkoja!

Nii joo ja kuvituksena mustavalkokuvat, jokka otin Turkissa. Laitoin ne kaikku nyt yhteen postaukseen, ku ootte pyydelly mustavalkosia postauksia :-)


PS.
Untitled-1
And a last chance to ask something - time will end tomorrow at midnight!
You can ask in here!
*****
Viimenen mahis kysellä jotain - aika loppuu huomenna keskiyöl!
Täällä voi kysellä!

5 comments:

 1. Kerkesin jo aatella että tosta edellisestä postauksesta huokuu nii selvästi turkkilainen fiilis just noissa väreissä jotenki, mut nyt ku näin nää mustavalkokuvat nii näistäki se näkyy! Ja hehe niitä tarjoilijoitten hiuksia siellä :DD

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/16/2012

  pitääkö siel englannissa käyttää koulupukuja?

  ReplyDelete
 3. Pulisonkinainen: Ooh! Ihanaa et näis on susta näkyny se fiilis, ku olin vähän huolissani asiasta :-))
  Ja joo noi ei ollu todellakaan "pahimmat" mitä näin - ihmettelen vaan, mite ne saa ne hiukset pysyyn sillain! Tai no, supermarketista löytykin sellanen 750g purkki hiusgeeliä, ni sitä varmaa kuluu sie sitten...

  Ano: Nuoret oppilaat 6/7-16-vuotiaat käyttää mun käsityksen mukaan koulupukuja, mutta ite meen Sixth Formille, joten en käytä :-) Meillä on tosin pukukoodi (mm. ei shortseja tai collareita ja olkapäät pitää olla peitettynä yms.), ni vähän jännittää, et jos pukeudunkin ekana päivänä ihan väärin :-DD

  ReplyDelete
 4. upeita kuvia!:) taas jälleen ;)

  http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Leave a comment!