7/25/2012

.it was at 4:30am.


This time something else than The Smiths, but the song is awesome!
blogi6
blogi2
2
blogi
blogi3
We were hanging at our friends house with Sara and when we left at 4am we decided that it's too early to go home yet. We went to this beach were I have filmed three time now (oops) to watch the sunrise and played some card. I went to sleep at 7am but I't was worth it!
I tried to edit the pictures little bit different that usual, but I'm not sure if I like it or not :-D
*****
Oltii hengaan kaverilla ja ku Saran kaa lähetiin neljältä aamulla, päätettiin et on liian aikasta mennä kotiin. Mentiin sit tolle vakkarirannalle kattoo auringonnousua ja vähä pelaa korttiakin (Sara vei). Menin nukkuun seittemältä, mut oli kyl todellaki sen arvosta!
Koitin muokkaa nää kuvat vähän erityyliin, mut en oikein tie tykkäänkö vai en :-D

PS. Mun vaihtovuoden alkuun on nyt 35 päivää ja mun pitäis keksiä host-perheelle tuliaiset. Ite oon ajatellu näide perinteisten ruisleipien ja salmiakkien lisäks englanninkielistä muumisarjista ja ehkä jotain suomalaista leffaa (en tosin tie mitä, että saa ehdottaa!). Mutta mitä vielä veisin? Et jos teillä on jotain huippuja tai ei niin huippuja ideoita nii saa vapaasti heittää!

15 comments:

 1. Mihin lähdet vaihtoon kun en oo tätä blogia vielä kamalasti seurannut niin on mennyt vähän ohi? :)
  Ja noi sun tuliaiset kuulostaa tosi kivoilta! Varsinkin toi muumijuttu on hyvä idea! Nyt ei kyllä tule mitään superhyviä suomalaisia leffoja mieleen.
  Tosta muokkauksesta vielä, että noi on kivasti muokattu, mutta itse tykkään ainakin tosta muokkaustyylistä, mitä yleensä käytät.

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/25/2012

  äideistä parhain, roskisprinssi .. :D

  ReplyDelete
 3. ihania kuvia! ja noi tuliaiset kuulostaa tosi hyviltä :-) eiks ainaki napapiirin sankarit oo aika jees suomalainen leffa ku se on voittanu niitä palkintojakin ja niin poispäin?

  ReplyDelete
 4. suomalaiseks leffaks kannattaa ottaa täällä pohjantähden alla! se on ainaki hyvin suomalainen! :D ps. oot kaunis ja rakastan sun blogia :---)

  ReplyDelete
 5. yli upeita kuvia!:) mut totanoin jatkatko postailua sitten siellä Englannissa? :)

  everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Vilma: Oon siis lähdössä Englantiin Haverhilliin.
  Ja ite oon kauhee Muumi-fani ni siks ite kyl tykkään tosta ideasta :-) pitää vaan ettiä se käsiini nyt...
  Ja toi leffajuttu on kyl vähä vaikee, ku en haluu sillä tukee mtn niiden mahdollisia ennakkoluuloja ://
  Mä vähän luulen, että sitä mun perinteistä muokkaustyyliä tulee näkyyn jatkossa vähän enemmän ku mtn muita, mutta vaihtelu virkistää :-)

  Ano: Äideistä parhain on vähän masentava, mutta Roskisprinssiä olin itekin vähän miettiny. En oo sitä leffaa nähny, mutta kirja on yks ihan mun lemppareitani :-)

  Saija: Kiitos paljon! Mä en ite tykänny Napapiirin sankareista kauheesti, mut on se toisaalta ihan piristävä ja vois iskee brittien huumoriin :-D

  Inari: Jep suomalaista ainakin ois :-D Mut haluun ehkä jtn vähän enemmän nykyajasta kertovaa, ku kaikki sie luulee et eletään jossain igluissa ja juodaan vodkaa aamupalaks, ni toi voi tukee sitä liiaks haha!
  Kiitos paljon paljon paljon! :-)

  Eviissh: Kiitti paljon! Ja jatkan postailua sieltäkin, oma kone mukana ja tälläi, mutta postaustahti saattaa olla vähän harvempi, kun en vie tie perheen koneen käyttö -säännöistä ja sillai :-)

  ReplyDelete
 7. mun naamast nii näkee et on just jotai viis aamul.. kauheet silmäpussit:Dd.. tosin mul on aina et joo :D

  ReplyDelete
 8. no se napapiirin sankarit on mun mielestä ainaki hyvä :-D ja sit roskisprinssi ja varasto mut harmi ettei se oo vielä tullu dvd:lle... mut tää muokkaustyyliki on iha kiva :-)

  ReplyDelete
 9. Sara: Mietin hetken, että editoinko ne piiloon, mutta tykkäsin niistä, ni en sit editoinu. Musta ne sopii ton kuvan harmaaseen ja vähän surulliseen tyyliin :-)

  Peppi: Hyviä vinkkejä - kiitos! Luultavasti tuun pitäytyyn siinä mun perinteisessä muokkaustyylissä vähän enemmän siltikin :-D

  ReplyDelete
 10. mulle tuli mieleen angry birds :D:D:D

  ReplyDelete
 11. ++ blogissani on sinulle kenties mieluinen yllätys!:) Käyppä tsekkaamassa :>

  http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.fi/2012/07/my-favourite-blogs.html

  ReplyDelete
 12. >Fazerin suklaata ja marimekkoo:D

  ReplyDelete
 13. Anna: Joo mäki oon aatellu sitä, mut sit en haluis viedä mitään krääsää, ni en tie mitä angry birds juttuja veis :-D

  Eviissh: Kiitti vielä täälläkin! :-)

  ViQ: Suklaata aivan ehdottomasti! Mut Marimekko on niin kallis, et en tie mitä on varaa ostaa sit ://

  ReplyDelete
 14. Really beautiful photos! Can I post 1 & 4 on my tumblr? I will ofcourse keep the source!

  ReplyDelete
 15. Bella: yes you can, but could you please put the click through link to this blog? And I think that some of these are in my own tumblr, so you can also check from there: vilmut.tumblr.com :-)

  ReplyDelete

Leave a comment!