8/26/2012

.a disposable camera.

the smiths - asleep

film
film4
film2
film5
film6
film3
film7
blogi4
blogi7
blogi8
The pictures I have took with a disposable camera. 25 pictures and 12 that I like... Oh, I'm miserably bad at this :-( Well I'll be having one (or maybe couple if I buy more... kehkeh) of these in London and I hope I'll get better!
I just have this terrible little (or not so little) perfectionist in me and I want to make this right!
Well what do you think? And have you been using disposable cameras, how was it?
*****
Kertakäyttökamerakuvia (jee yhdyssana!)! 25 kuvaa, joista 12 tyydyttää mun vaatimukset. Aika surkeesti mä siis vedin :-( Noo mul on yks tällänen Lontoos (mut taidan ostaa vie pari lisää) ni ehkä mä sillon oon parempi!
Mul on vaan tällänen ärsyttävä pikku perfektionisti mun sisällä, joten pakko onnistua tässäkin.

Mut mitäs te tykkäätte ja ootteko ite käyttäny kertiskameraa, onnistuko paremmi ku mul? :-D

15 comments:

 1. Anonymous8/26/2012

  mulla on oottamassa tuolla vissiin 3 kertiskameraa, en oo vieläkään saanu kehitettyy ja ne on varmaan 3-4 vuoden ajalta....hups. paljon sulla makso ja missä kehitit?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onkohan ne enää ihan kunnossa :o ku mun noi menee ainakin vanhaks kahessa vuodessa...

   Ite kehitin rajalas, ku siinä oli ennen superkuva, mut se oli muuttanu, enkä jaksanu ettiä muutakaan paikkaa. Mut en todellakaan suosittele rajalaa! Kehityksessä meni 6pv ja makso 17 euroo :-S

   Toivottavasti löydät paremman kehityspaikan ja toivottavasti filmit ois vie kunnos!

   Delete
  2. Anonymous8/26/2012

   aijaaa mitäähh oikeesti?? no voihan hitto, oonpa mä tyhmä, en oo ees tajunnu että ne vois mennä vanhoiks! kiva sit pitääköhä niistä silti maksaa vaikka ne ois menny vanhoiks...:S ja aa niijoo eli yks kamera 17 e... oon tainnu tosin joskus kyselläkii hintoi ja samoja luokkia taisin vastaukseks saaha, se vaan on niin kallista nykyään kun moni ei tota enää harrasta:(

   Delete
  3. Ei sitä tuu sillai ajatelleeks, ku kylhän normifilmit säilyy tosi pitkää, jos ne on ollu viilees, kuivas ja pimees yms. En tie onko kertisfilmi jotenkin herkempää tai jotain, mut kannattaa käydä kokeilee! :-)

   Rajalas oli sillai et jos se filmi on pilalla ni sun pitää maksaa silti 7e niistä "kuvista". (Kyselin, ku pelkäsin et sie Turkin kuumuudes toi filmi ois pilaantunu) Mut joissain pikkuliikkeis, ni ei ne vältsisti ota siitä ees maksua. Harmi, ku niitä pikkuliikkeitä ei vaa oikein oo, ku niinku sanoikki, ni ei nii moni harrastais, et ne pysyis hengis.

   Mut siis käy todellakin kokeileen, eka vaik vaa yhellä. Ku mieti kui kiva sit saada jtn 3-4v vanhoja kuvia, joita ei välttämättä ees muista ottaneensa! Ois nii jännää :-D

   Delete
 2. Mulla oli joskus veden alla toimiva kertakäyttökamera. Otin laitesukellusreissulle mukaan. Lopputulos: 1 kuvassa mun sormi ei ollut linssin edessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, noi on vähä hankalia jos on tottunu järkkäriin! Halosenkin pääsykokeis mul oli muutamas kuvaa sormi mukana :-D
   Ärsyttää ku ois voinu tonne turkkiin ottaa kans sellase vedenkestävän kertiksen, mut en tajunnu sillo! :-D

   Delete
 3. yeah, it's great fun!
  I'm getting the first pics developed tomorrow!!

  and by the way, some of the pictures above are stunning.
  I love the first one, and the one containing a building, an umbrella (?) and sky. wow

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii I can't wait to see the results!

   Oh thank you very much, that means a lot to me, 'cause I know how good pictures you always take :-) Those two are my favourites too!

   Delete
 4. olin jo iha fiiliksissä että ootpa saanu muokattua mukavan tunnelman nuihi kaikkiin! No kertakäyttökamera selittää. Muhun kyllä iski nuo, tuo eka varsinki! jeee :))

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. En todellakaan osaa muokata kuvia tollaseks (ja no muutenkin oon toivottoman huono kuvankäsittelijä :'(( ), mut musta on muutenkin kivempaa et se kuva ihan aidosti on tollanen, ku että se olis muokattu :-)
   Kiitos paljon ja näitä tulee näkyileen sit myöhemminkin!

   Delete
 5. NIIN hienoja kuvia!!! vois varmaan joskus itekki ostaa tommosen kertakäyttökameran, osaatko yhtää sanoa millanen tuo sulla oli?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset :-)
   Toi mitä näis kuvis oon käyttäny oli tällänen: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=162804904, mutta nyt kun kävin ostaa lisää noita, niin just tota ei enää ollu. Aika samanlaisia noi kaikki on - samanverra kuvia ja sama iso.
   Tosin niis mitä nyt ostin, ni ainakaan ekassa ei toiminu salama, että en tie onko ne kaikki nyt sellasia, vai oliko se vaan joku secundakappale..? :/

   Delete
 6. wow, your "thank you" really made my day. really.
  so now it's my turn to thank you a lot for your incredibly kind words. thank you so much!!

  ReplyDelete
 7. 2 ylintä on hyviä!

  ReplyDelete

Leave a comment!