9/25/2012

.more about chelsey.

the black keys - lonely boy

blog3
blog4
blog2
blog
We were bit bored on a photography lesson and decided to take some pictures with Chelsey. Again I was trying this a bit different style, when I was editing these - what do you think?
Lately I've make some notices about weird English stuff. I'm not sure if I've told some of these already but maybe you can handle it!

 Here's hedgerows everywhere! And I'm sure they're cutting them with rulers or something cause they're always exactly squares.

☼ And I think they're having some obsession with their garden anyways everything has to be perfect.

 Here's roundabounts everywhere! Place where would normally be t-junction in Finland they're having this tiny roundabount.

 You can have a family ticket for a bus with two or three persons, but not for four persons. Conclusion: England doesn't have families with four family members.

☼ We're always having massive amount of homework! I don't get how English people, who really should learn something, are handling this.

 Friends couldn't believe when I told that we have non-fat milk in Finland. In here milk is super light if it has only 4% of fat in it.

☼ And for last but the worst. You can only drink from kitchens tap. So annoying!
*****
☼ Oltiin valokuvaustunnilla vähän tylsistyneitä ni päätettiin mennä kuvailee muuten vaa. Koitin taas vähä erilaista muokkaustyyliä - mitäs pidätte?
Oon tässä lähiaikoina tehny taas muutamia uusia havaintoja näistä engelsmannien oudoista tavoista (en muista mitä kaikkee oon jo kertonu, mut kertaus on opintojen äiti ja sitä rataa).

  
☼ Täällä on pensasaitoja joka puolella! Ja sit nää leikkailee niitä tyyliin viivottimen kanssa, et ne on sellasia ihan neliskulmasia.

  
☼ Muutenkin näil taitaa olla joku pakkomielle niiden puutarhaan, kaikki on aina tiptop.
 Kenenkään englantilaisen hiukset ei mee huonosti sateessa, oks ne jotenkin vedenkestävät vai mitä?
 Liikenneympyröitä kaikkialla! Paikois, mis ois ihan perus t-risteys Suomessa, onkin täällä sellanen minikokonen liikenneympyrä.
 Perhelipun saa bussiin kaks ja kolme henkilöö keskenään, mut neljälle henkilölle ei sellasta tarjota. Päätelmä: Englannissa ei ole nelihenkisiä perheitä.
 Kotiläksyjä tulee ihan hitosti! En tajua miten englantilaiset, joiden oikeesti kuuluu oppiakkin tääl jotain, kestää tätä menoo
 Kaverit meinas tippua penkiltä, ku kerroin et Suomessa on rasvatonta maitoo. Täällähän maito on superkevyttä kun siinä on 4% rasvaa.
 Ja viimeisenä, mutta hirveimpänä! Vettä voi juoda vaan talon yhestä hanasta, joka on tietysti keittiössä.

21 comments:

 1. Anonymous9/25/2012

  omg tol on samanlainen huppari ku Harry Stylesilla :D:D:D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sit Harry Stylesil on tyttöjen huppari :-D

   Delete
 2. tykkään sun kuvista ihan hirmupaljon! ja muutenki kiva lukee sun elämästä englannissa, rakastan kaikkia brittiasioita vähän liikaa haha :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :-)) Ja arvelinkin et ruudun toiselta puolelta voi löytyä samanlaisia brittirakastajia, ku mitä ite oon. Koitan kirjottaa silleen, mitä ite jaksaisin lukee, ni kiva et kelpaa :-D

   Delete
 3. Anonymous9/25/2012

  ihania nää kuvat !
  millä muokkasit (:: ?
  ja ootko jossain valokuvaus linjalla koulus va häh :D ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!
   Ja picasalla muokkailin :-)
   En oo millään valokuvauslinjalla, mut tääl 6th formilla (vähä ku suomalainen lukio) on mahdollista opiskella valokuvausta, ni niil tunneil otin nää :-)

   Delete
 4. millä sä muokkaat näitä kuvii? ja iha älyttömän hieno blogi! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytän oikeestaan vaan picasaa :-)
   Kiitos paljon!

   Delete
 5. 4% rasvaa maidos :OOO ohoh!
  oli pakko kommentoida tohon maitojuttuun, mä en varmaa ees pystyis juomaan sitä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en mäkää pysty oikein... Käytän sitä vaa muroissa, ni se ei maistu nii pahalle. En onneks oo muutenkaan mikää maidon suurkuluttaja, ni ei tarvi panikoida :-D

   Delete
 6. Voi että miten uppee toi ylin kuva ! Oispa itelläki välineet ja taitoa tommosiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään bokehista siinä kyl tosi paljon! Kiitos :-)
   Kyl sen taidon voi hankkia ennen välineitä ja esim toi putki mil oon kuvannu maksaa 90€ et ei se ihan kauhee iso "uhraus" oo :-))

   Delete
  2. Anonymous9/27/2012

   Minkäköhän putki on kysees?:) Canon 50 mm?

   Delete
  3. Jep, Canon 50mm f1.8 II :-)
   Aika paska, mut ainakin hintalaatusuhde kohdallaan ;-D

   Delete
 7. IHANA huppari!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kerron terkkuja Chelseylle :-D

   Delete
 8. Hei. taas superhienoja kuvia, varsinki toi ensimmäinen! :) ja säähän käytät flickriä, etkö käytäkkin? kerroppa mulle, miten oot tehny, kun tulee siinä ilmaisveriossa se 200 kuvaa täyteen? näkyykö blogissa enää ne kuvat jotka ei näy siinä photostreamilla? vai ootko ratkaissu asian niin et ostit sen pro verison? miten se maksu tapahtuu? ku ilmeisesti puhelimella ei voi maksaa...? kun mulla se alkaa nyt tulla täyteen, ja mietin et näkyykö ne kuvat sit enää... ja kun bloggerin oma kuvalataus/pakkaus on vähän paska niin mielummin käyttäis flickristä noita kuvia...

  sori ku sulta lypsän tällee tietoa ja käytän sua hyväkseni, mut ajattelin et ehkä sää tiedät kun sulla on ilmeisesti flickr, kun kuvat ohjaa sinne(tosin en nää niitä siellä, kun yksityisiä, vaikka oonki kirjautunu sisään..) osaatko auttaa? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!
   Ja joo käytän ja ne kuvat näkyy kyl blogissa, mut sä et voi enää muokkailla niitä tai jakaa eteenpäin flickrin kautta. Mikä on toisaalta hyvä, ku sit ei tuu ainakaan vahingossa poisteltua mitää :-DD
   Ja mul ne kuvat on tosiaan nykyään nii, et vaan mä voin nähä ne flickrissä, ettei kukaan pääse urkkiin tulevien postausten kuvia etukäteen :-D

   Ja eipä haittaa toi "lypsäminen", toivottavasti autto :-)

   Delete
  2. Joo auttoi! Kiitos kovasti! :)

   Delete

Leave a comment!