10/12/2012

.coloured cambridge.

black keys - sister

blogi3
blogi
blogi5
I have so talented friends ;-)
blogi11
blogi7
blogi6
blogi4
blogi12
blogi2
blogi9
blogi8 12.37.09
Here's some Cambridge pictures as I promised!
Yesterday I got a packet from Finland and two moomin postcards. In the packet there was for example some salmiakki, 1kg of chocolate (well at least I was able to give some to Judith as well), winter jacket, shoes, mittens and a scarf. At least I don't have to be cold when the autumn is now finillay here. We don't have more than to sunny days in a row and then it's raining again.
What's happening there?
*****
Tässä vähän niitä lupailemiani Cambridge kuvia!
Eilen sain paketin Suomesta ja kaks muumi-postikorttia. Paketissa oli mm. salmiakkia, 1kg suklaata (no riittipä vähä Judithillekkin), talvitakki, kengät, tumppuja ja huivi. Eipähän tarvi palella, kun täälläkin toi syksy uhkaavasti tekee tuloaan. Enää ei oo aurinkoisia päiviä ku maksimissaan kaks putkeen ja sit tulee vettä.
Mitäs sinne suomeen kuuluu?

blogi10

18 comments:

 1. hyvvee kuuluu t. SYYSLOMA !! ja ihana syksypäivä tänää aurinkoo ja syksyn värejä ja illalla tykkipippalot tiedossa eli kivasti alkaa loma ja sellasta:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyva hyva! (oon Chesneyn koneella, ni ei aakkosia sori!) Kuullostaa nii ihanalta, taal o ihan harmaata vaan ollu tanaa ja aika kylmaakin jo :-(
   Maki haluun jo lomalle, mut menee vie kaks viikkoo ja nii paljon toita enne sita... Ma kaipaan kunnon bileita, pida kivaa munkin puolesta pus! :-)

   Delete
 2. hienoja kuvia : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. ootsä siellä niikun vaihtooppilaana vai:D?

  ReplyDelete
 4. Kaikki sanoo aina että Briteissä sataa, mutta en kyllä muista millon viimeks täällä olis paistanu aurinko 2 päivää putkeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo taal sataa kyl paljon vahemman ku suomessa ja pilvetkin on ohuempia! Plus vaikka aamu alkais tayssateel ni kyl se aurinko aina jossai vaihees paivaa nayttaytyy :-))

   Delete
 5. Ihania kuvia! Mä niin haluisin kans joskus britteihin:)

  http://siiritakespics.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Ja lähe ihmeessä, tää on upee paikka! :-))

   Delete
 6. Sun kuvat on aina vaan nii ihania! Näistä välittyy just sellanen hyvä tunne :)

  ReplyDelete
 7. millä koodilla oot saanu tollee ton tekstin et ku siihen laittaa kursorin nii se tollee 'laajenee' oisin ettiny ite mut en osaa googlettaa sitä ja blogihelppi lopetti :d ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auttaisin, jos muistaisin miten se tehtiin :-DD mä aina vaan googlailen kaikkee ja sit lisäilen ne, mut en sit muista sen jälkee mitä tein :/

   Delete
  2. okei kiitti kumminki (--:

   Delete
  3. kannattaa googlailla ja enkuks löytyy ehkä enemmän ohjeita :-)

   Delete

Leave a comment!