11/28/2012

.jack.

jack20
blogiii
jack6
blogii3
jack
blogii2
blogi2
I have this wonderful model boy in my year13 photography lessons and on one day we were both bored and didn't feel like working so we started to take some pictures. It was easy for me, cause I didn't really need to tell him what to do when he was just posing all the time haha. All the pictures are black and white, cause we were taking the pictures against the green screen that other group had been using in media before.

And I also got something useful out of this = my front page for my essay (which some of you might have seen in my facebook page)! And this is also the reason why I haven't been posting so often - I don't really feel like writing about photography after just finishing 3500 words essay about it. Plus the internet in my new house is shit -.-
*****
Mul on tollanen ihana malli-poju mun year13 valokuvaustunneilla ja yks päivä oltiin molemmat tylsistyneitä ja ei kiinnostanu tehä töitä, ni alettiin sit ottaan kuvia. Aika helppo homma oli, ku ei tarvinnu ohjata ollenkaan ja poseerauksia vaan tuli ja tuli haha. Kaikki kuvat on mustavalkosia, koska kuvattiin sellasta vihreetä kangasta vasten mitä ne käyttää mediassa.

Jotain hyödyllistä mäkin tästä sain = etusivun mun esseeseen (minkä jokku näkiki mun facebook sivulla jo)! Sen esseen takia en oo myöskään postannu niin usein, ku ei kauheesti kiinnosta kirjotella valokuvauksesta, kun on just kirjottanu siitä 3500 sanaa. Plus netti täs uudes talos on tappava -.-
bloggi3

17 comments:

 1. onpas siinä pojussa silmänruokaa :3 eivaa hienoi kuvii onon

  ReplyDelete
 2. tän blogin ulkoasu on tosi ihana! (:

  http://all-the-crazy-shit-i-did--tonight.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. he looks so good(; hyviä kuvia!

  ReplyDelete
 4. ihana mies. send him to me please. kiitos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lähetän sen, mut tyttöystävä on varmaa samas paketis :-D

   Delete
 5. Miks suomes ei oo ton näkösii jätkiä? :D

  http://chocorosa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha joo puolet meijän koulusta on tollasia ;-D

   Delete
 6. Oh gosh mitä juuri näin. Hitsi miten komeen mallin oot saanu ♥ Muutenki tosi hauskoja ja hyviä kuvia :)

  ReplyDelete
 7. Heheii. Ajattelin tehä tänä vuonna joulukalenterin, kun viime vuonna en tehny. Saa nyt nähdä miten sen kaa käy, mutta ajattelin esitellä joka päivä lyhyesti jonku blogin. Että jos esittelen sun blogia, niin saanko kopioida pari kuvaa täältä ja luoda niistä kollaasin, jolla esittelen blogiasi? Tietenkin kirjoita mistä kuvat ovat, tietty ku esittelen blogia :D Mutta jos et halua, että käytän kuviasi niin voin toki jättää esitellemättä tai sitten esitellä ilman kuvia. ps. en tiijä toteutuuko tää joulukalenteri mutta toivotaan :)

  niin ja tietty, upeita kuvia, jälleen kerran ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja joo kuulostaa kivalta idealta eli kopioi vaan jos siltä tuntuu :-D

   Delete
  2. Kiitosta! Ihan van jos haluut tietää niin sun blogis taitaa tulla ensimmäisenä 1 joulukuuta eli tänään siinä 18.00 :)

   Delete
 8. Mahtava toi viiminen kuva!! :-)

  ReplyDelete

Leave a comment!