11/17/2012

.photo challenge: my way to school.

blogi
Oho kuvat meno väärin päin, mut no oikeella mitä nään ekana ku astun ovesta ulos ja vasemmalla sit pieni yksityiskohta, kun kävellään naapuruston läpi.
Ops pictures are the wrong way around, but anyway on right-hand side you can see what I see when I step out of the out door and then a little detail from our neighbourhood on left-hand side
blogi2
Genevieve, joka yrittää suojella hiuksiaan sumulta ja oikeella mini auto, johon on kiinnitetty poppy pinssi. Poppyja sai vähä aika sitten ostettua kaikkialta, koska viikko sitten oli sodassa olleiden muistopäivä ja noiden poppyjen tuotto menee heidän tukemiseen.
Genevieve who was trying to protect her hair from the mist and on right-hand side a Mini where was a poppy. While ago you were able to buy poppies from everywhere cause week ago we had Remembrance Sunday and the money they get from selling poppies goes to people who have to suffer because of war.
blogi3
Aamu oli tosiaan niin sumunen, että just ja just näki eteensä.
Morning was so foggy that you barely saw where you were walking.
blogi4
blogi5
Oikees alakulmas näkyy mis hengaillaan kamujen kanssa aina sillon tällön, jos esim sataa. Muut kuvat vaan tota yleistä maisemaa.
On the right-hand side at the bottom corner you can see where we hang out with the group every now and then.
blogi6
Oikeella onkin sit noiden puskien takana se paikka, mis aina hengataan kavereiden kanssa. Meijän kaveriporukalla ei oo siis tapana hengailla missää kahviloissa yms, niinkun Suomessa kavereiden kanssa aina tehtiin.
On right hand side behind those bushes is the place where we're mostly hanging with my friends. Here we never hang in cafeterias etc as we do with my friends in Finland.
blogi7
blogi8
Ja sitten saavutaankin tescolle, joka on siis supermarketti, sielki tulee kyl aikaa vietettyä haha!
And then we arrive to tesco, which is a supermarket, and also in there I spend a lot of time haha!
blogi9
Tescon parkkis ja tona aamuna törmättiin Melanieen ni käveltii sen kanssa sit loppu matka.
Tescos car park and on that morning we met Melanie on our way to school so we walked with her the rest of the way.
blogi10
Tästä välistä puuttuu aika monta vaihetta, mut kuvat oli niin rumia etten halunnu julkasta haha. Mutta oikeella näkyy 11-luokan koulupukua joka on rennompi ku alempien luokkien, koska ne hommas uudet puvut just ennen ku se vaihtu. Muuten tääl kaikilla on puvut päällä.
Before these pictures there would beed to be quite a many pictures, but they were so ugly that I didn't want to post them haha. But on right-hand side you can see year 11's school uniform which is a bit more relaxed that the younger years have. Otherwise everyone in here are wearing suits.

20 comments:

 1. Vau, hienoja kuvia! Tulee ihan ikävä Englantiin...

  Ps. Tesco on paras:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Englanti on kyl ihana paikka :3

   Mä preferaan sainsbury mut se on liian kaukana :-( no okei onneks on kaukana, ku muuten saisin kauheet vaihtarikilot pelkistä niistä kekseistä!

   Delete
 2. ää nää kuvat on niin ihanii ja sun blogis on iha täydellinen ja ää mäki unelmoin vaihtarivuodesta ;;____;;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkäsin tästä haasteesta, ku ei mul varmaa muuten tulis otettua tai ainakaan postattua tälläsiä kuvia... Aika huonoo tasoo verrattuna normaaliin, mut informatiivisia ainakin :-D
   Kiitos paljon! Ja tää on mahtavaa! Jos mitenkään on mahollisuutta ni tee se!

   Delete
  2. uskon kyllä :----) emmä tiiä, ainoo ongelma tällä hetkellä olis varmaan se raha ja se et riittäiskö mulla rohkeus ku en muuten oo kauheen ulospäinsuuntautunu ihminen... no, pitää kattella. :--)

   Delete
 3. Ihania! Tykkään eniten kahdesta ekasta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Iteki tykkään tosta hämppykuvasta, mut sen viereinen on ihan paska :-D

   Delete
 4. http://natzka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää mainostus kommentit vois ees yrittää naamioida jotenkin hienosti?
   Jatkos en kyl vaivaudu hyväksyyn tälläsiä...

   Delete
  2. Anonymous11/18/2012

   Jeepp muaki ärsyttää iha sikana ne -.-

   Delete
 5. Anonymous11/18/2012

  Lueskelin noit vanhoi postauksii ni miks oot ollu sairaalas jossai vaihees? kauanki? :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin joku about 2kk masennuksen ja syömishäiriön takia

   Delete
  2. Anonymous11/19/2012

   eikäää :( vaikutat jotenki niin iloselta? nomut hyvä jos nyt on parempiii :)

   Delete
  3. Joo se oli jo aikoja sitten, oon ollu ihan terve jo melkein vuoden :-) Ja oon oikeestaan tosi ilonen persoona ja tuntuu et näin murrosiän ohi mentyä ni ei ne tunteet myöskää heittele ihan nii villisti ku ennen haha :-D

   Delete
 6. Anonymous11/19/2012

  On aika mielenkiintoista nähdä kuvia Englannista, kun en oo koskaan käyny siellä, mikä ei kyllä johdu tahdon puutteesta. :D Tosi hyvä postaus oli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep, englanti on hieno paikka! Kiitos :-)

   Delete
 7. moi ensinnäkin haluun sanoa että rakastan sun blogia yli kaiken ja en ymmärrä miten voit olla näin hyvä kuvaaja!♥ ja sit haluisin kysyy yhtä juttuu, kun siis olin lähdössä usaan vaihtariksi mut en pääsekkään sairauden takia niin saatan päästä johonkin euroopan maahan, ja oon aatellut norjaa ja brittejä mut britit ehkä houkuttelis enemmän silleen kun siel puhutaan enkkua ja olis erilaisempaa, mut mua epäilyttää eniten ehkä se, et siellä tulis arkipäivisin tylsää ja aika pitkäks ja olis aina sellasta samallaista? ja sit myös koulupuvut.. onko siellä kaikissa kouluissa koulupuvut? oisin toosi kiitollinen jos jaksaisit vähän selittää silleen että mitä sä teet vapaa-ajalla ja millasia koulut on siellä, onks ihmiset ystävällisii ja tuliko ne juttelee? ja muutenkin vähän sillein elämästä siel :-)

  ReplyDelete
 8. Hee kiitos paljon :-)
  Ja enemmän sanoisin, et USAs tulis tylsää ennemmin ku Briteis tai Norjas. Tai ite ainakin oon kuullu kaikilta et ei sie paikalliset tee muuta ku läksyjä kaikki viikot ja yleensä vaihtareil ei oo nii paljoo hommaa niis ja sit tarvii kyydin jokapaikkaan myös, tääl mä kävelen jokapaikkaan ni ei oo vaihtarikilojakaa kertyny (päin vastoin haha). Ja Britit sanoisin Norjan yli siinä, et Norjassa on ihan hiton kallista! On täälki aika, mut ei kyl mitää verrattuna Norjan hintatasoon!
  Ja arkena vapaa-ajalla yleensä hengaillaan kavereiden kanssa squarella eli sellasel pienel torilla ja jutellaan ja pojat tekee välil jtn free running juttui. Viime viikolla myös tanssittiin ja laulettiin :-D Mut ulkona siis vietetään aikaa jatkuvasti. Viikonloput on aikalail samal kaaval, paitsi sit satunnaisesti meen Cambridgeen jonkun kaverin kaa tai muiden vaihtareiden, ku paikallisil ei oo varaa ihan yhtä usein. Sit on välil jtn bileitä ja tietysti vietän aikaa poikaystävän kanssa ja välillä hengailen kavereiden luona, jos halutaan olla pienemmäs porukas.
  Koulupukuja on melkei joka koulus mun ymmärtääkseni, mut jos tänne tuut ni meet 6th formille ja niis on melkeempä aina pelkkä dress code (joka ei kyl mun pukeutumiseen vaikuttanu mitenkään muuten ku et en voi pitää shortsei koulus). Mut riippuen kouluista se voi olla joku et sul pitää aina olla mustat housut ja valkonen paita, mut meil on aika rento. Tosin noi pinkit hiukset ei kyl ois sallittu :-D Ja ihmiset ei tääl oo ihan kauheen kiinnostunu vaihtareista, et esim norjaa jos menisit ni saisit mitä luultavammin vähä enemmän huomioo alkuu ja sitä myötä helpommin kavereita. Itel oli tosi hyvä tuuri ja mul on ihan mahtavat kaverit täällä! Kaikki on kyl ollu ihan ystävällisiä täällä, vaikka onhan toi englantilaisten huumori vähä piikikästä, mut niin oli mun kaveriporukankin suomessa, ni eipä oo mua häirinny :-)

  ReplyDelete
 9. vähän upea blogi!:o http://thisisgettingstronger.blogspot.fi

  ReplyDelete

Leave a comment!