1/07/2013

.london, camden town.

candemlock2blogi
candemtown4blogi
candemlockblogi
candemtown2
candemtown5blogi
candemtownblogi
candemtown3

harripotterblogi


Käväsin tossa viime perjantaina sit Lontoossa tapaan kahta muuta suomalaista vaihtaria. Niiden juna oli myöhässä kaks ja puoli tuntia, joten ei kauheesti ehitty pyörii missää muualla ku Candem Townissa (joka oli siis meijän pääkohde alunperinkin) ja kuvasaldosta huomaa, et en kauheen ahkerasti kameraa pitäny esillä. Se on kuitenkin nii hämärää aluetta, et ei kauheesti halunnu mainostaa haha! Sen jälkeen toinen niistä tuli meille pariks yöks tänne Haverhilliin ja oli kyl niin kiva päästä taas puhuu suomee, vaikka enkku sen jälkeen takkuskin. Ja oli kyl kiva päästä taas Lontooseen, vaikka kyl mun mielestä Cambridge on edellee sata kertaa parempi!

*****

Last Friday I travelled to London to meet two other Finnish exchange students, but because their train was two and half hours late we didn't really had time to go round other places than Candem Town, which was our main interest anyways. As you can see from the pictures I didn't really took so many pictures, because I didn't want to people to know I have it, cause it's not so safe in there. After the day in London other one of the students came to Haverhill sleep round mine for two nights and it was really so nice to speak Finnish again, even my English was a bit rusty after it. And it was nice to get to go to London again, even I still think Cambridge is hundred times better!

20 comments:

 1. sun hiukset on ihanat! :)

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia (jälleen kerran!). Tykkään etenkin tosi paljon tosta vikasta :) :) Camdén Townissa pyörin ittekin puoli päivää, kun olin viime kesänä kielikurssilla Hastingsissa, East Sussexissa. Muistan vieläkin kuinka taivaallisen hyvältä Camden Marketissa ruoka tuoksui... <3 Kävelin myös Regent's Parkissa, joka on yksi maailman ihaniampia puistoja (heti Green Parkin jälkeen...) Käväisin myös Kentish Townin puolella :) Camden - retken jälkeen en kyllä yhtään ihmettele, että Amy Winehouse käytti niin paljon huumausaineita, kun Camdenissa asusteli :) (yhdessä putiikissa oli jopa myytävänä jotain hasisjauhetta...?! Olivat vaan loppu, kun sinne asti pääsin...) Mutta ihania kuvia, siis. Piristivät päivääni! <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!
   Ja joo toi oli kyl sellasta vähä hämärää aluetta et lähettii vetää heti ku tuli pimeetä ja mentii vähä paremmille alueille syömään ravintolaan sit haha! Mut oli kiva päivä siellä :-)

   Delete
 3. kivoja kuvia ja ihana asu sulla! mulla pisti vaan silmään tuo kirjoittamasi candem town, kun tuolla ekassa ja kolmannessa kuvassakin lukee että se on camden :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :-)
   Joo korjasin sen nyt, ei oo tää kymmensormijärhestelmä iha hallus haha!

   Delete
 4. eikös tuo ole Camden, eikä Candem? :) kiva postaus.

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. No siis ei tää oikeesti mikää vaihtovuosi oo, sain vaa kutsun Tylypahkaan....

   Delete
  2. Oh, that's splendid dear.

   Delete
 6. Lol, me ainaki oltii Camdenis syömässä pariki kertaa joskus illalla/yöllä:D Camden on ihaana:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo no sen jälkee ku lompakot yritettiin varastaa ni ei kauheesti houkuttanu jäädä sinne :-DD

   Delete
 7. Such gorgeous shots you've captured. Love your blog!!

  XX
  Alice

  Stop by and visit. I always repay the follow-favour.
  FLASH ANTHOLOGY

  ReplyDelete
 8. Anonymous1/10/2013

  oonko oikeessa jos arvaan et sun lempiväri on oranssi? :) muttanii terkkuja tylypahkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän mun vaatteis ees ollu mitää oranssia täs postaukses :-( Mut siis joo oot oikees haha!
   Ja joo kerron ;-)

   Delete
 9. Moi! Oon kade t. Ex bristolialainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah oli kyl huippua :-)

   Delete

Leave a comment!