4/03/2013

.slow shutter speed wonders.

slowshutterspeed
slowshutterspeed5
slowshutterspeed2
slowshutterspeed6
I've officially started my exams now and first two exams were about photography and both of them are now finished. I won't be showing you the pictures that I took for year 12 exam, cause I'm not happy with them at all. But here's my second photoshoot for the year 13 exam and later on I'll show you the third photoshoot as well (the first one is horrible so I won't show that haha).

My exam theme was floodlight, but I focused more on just light. I used mainly streetlights and in this photoshoot car's lights as well. I am really happy with these pictures and I'm very inspired by slow shutter speed and night photography at the moment. Too bad that I've started to be lazy and can't be bothered to make the effort to go and take pictures when it's cold.
But anyways, what do you think about the pictures?
*****
Oon nyt virallisesti alottanu mun kokeet täällä Englannissa ja kaks ekaa oli valokuvauksesta, jotka sainki molemmat jo valmiiks. En näytä teille vuoden 12 kokeen kuvia ollenkaan, ku ne on niin kamalia. Mutta tässä on kuitenkin nyt mun vuoden 13 kokeen tokat kuvat ja myöhemmin näätte vielä kolmannetkin kuvat (ekat on niin rumia, et niitä en julkase haha).

Mun kokeen teema oli valonheitin, mut keskityin enemmänkin vaan valoon yleisesti. Pääasiassa käytin katuvaloja mun valaistuksessa, mutta näissä kuvissa oon hyötyny myös autonvaloista. Oon näihin kuviin tosi tyytyväinen ja muutenkin tosi inspiroitunu pitkästä valotusajasta ja yövalokuvauksesta tällä hetkellä. Harmi vaan, että musta on tullu yhtäkkiä tosi laiska, enkä jaksa vaivautua tonne kylmää ja pimeeseen kuvaileen.

Mut anyways, mitäs tykkäätte kuvista?
slowshutterspeed2-2

21 comments:

 1. ihania kuvia <3
  tosi kauniita ja sä osaat käyttää tosi hyvin hyödyksi tota valotusaikaa ja valoja :) :)
  miksei suomen lukiossa voi muuten opiskella valokuvausta tai tanssia?? (erityislukiota ei lasketa, koska sinne pitää erikseen hakea ja kaikki halukkaat eivät kumminkaan pääse...) :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! Olin ite yllättyny kui hyvin onnistu tälläseltä ensikertalaiselta :-)
   Ehkä ne on erityislukioissa vaa siks, et resurssit ei riitä opettaa sellasille keil ei "taitoo" tai sellasta tiettyä paloa siihen hommaa oo, et pitäis vaivautua erityislukioihin hakeen.
   Mut kyl Tampereel ainaki esim Hervannan lukiossa on valokuvauskurssi vaikka se on joku matikkalukio tms :-)

   Delete
 2. Rakastuin tohon ensimmäiseen kuvaan, piti oikee jäädä kattoo sitä pitkäks aikaa ku son nii hiano! *3* Noi värit ja kaikki, täydellisyyttä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! Ittee häirii ku se on vähä vinossa, mut korjates meni sommittelu pilalle :/

   Delete
 3. aivan tajuttoman hienoja! saisinpa itekki kameran kans aikaan jotain noin siistiä. ja tykkään tosta yökuvausideasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!
   Sinne vaa jalustan kaa kokeileen :-)

   Delete
 4. Anonymous4/03/2013

  Tosi hienoja! Tykkään etenki kolmannesta :)
  Ite tykkään kans kuvaa pitkäl valotusajal kaikkee kivaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kolmas on omia lemppareita myös :-D

   Joo mä nään sen sillai et pitkäl valotusajal tallentaa nii paljo enemmä sellasta mitä silmäl ei voi nähä, et se tekee siitä enemmä sellasta taidetta tai jotain :-D

   Delete
 5. Oot ihan sairaan hyvä kuvaamaa ! Milloinka aloit kiinnostumaan eniten valokuvauksesta ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3
   2010 kesällä ostin ekan järkkärini, mut sit talvel 2011 mua alko enemmä kiinnostaa ja joskus 2012 alussa päätin et mustaha kans tulee valokuvaaja :-D

   Delete
 6. Upeaa, pelkkää rakkautta <3 Sä inspiroit mua (ja varmasti monia muitakin ihmisiä) lähtemään tuonne pimeään kameran kanssa!
  Millä fiiliksillä oot lähdössä syksyllä Pekka Haloseen? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! Ja kamera kouraa vaa palelee sit haha :-D

   Kyl mä kauheesti sitä odotan varsinkin ku tääl Englannis on saanu intensiivisemmästä valokuvauksen opiskelusta jo jotain kuvaa, mut enemmän vie kaipaisin sellasta ihan kunnon opetusta, ku ei tääl oo vie mitää uutta oikeestaan oppinu. Tullu ehkä vähä tietosemmaks niistä säännöistä/tekniikoista, mitä muutenkin oon jo käyttäny :-)
   Mut siis jännittää ihan kamalasti! Asuntookaa ei vie oo, eli varmaa asuntolaan meen sit eka ja eihä tie et jos sie viihtyy, ni voiha sinne pidemmäks aikaa jäädä sit. Mut on se jännää asua sit ihan omillaa viimei, vaik nii paljo vastuuta sit taas et se pelottaa :s

   Eli siis koulua ja sitä opiskelua odotan kyl innolla, mut kauheesti toi itsenäistyminen pelottaa!

   Delete
 7. Kiva blogi!(:
  http://thesneakergirl.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Anonymous4/04/2013

  upeita kuvia!!:)

  ReplyDelete
 9. wau. upeita kuvia pimeyden keskeltä!
  oon liian päivällä- kuvaaja. Pitäisi joskus lähteä harjotuttamaan pimeällä kuvaamista, miten katuvaloista ja liikenteen valoista saisi kaikkea mageeta ja maagista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti!
   Itellekki aikalailla eka kerta, ku alko ihan tälläi kunnolla pimees kuvailee ja oli se nii erilaista, että jäi kyl sellane pieni himo päälle!

   Delete
 10. Wau ihan todella mahtavia! :--)

  ReplyDelete

Leave a comment!