9/16/2013

.hey hey hey.

blogi2
blogi3
alkkis2
blogi5
blogi8
blogi6
blogi4
blogi7
blogi
blogi9
Muutamia vähän arkisempia kuvailuja. Pitäis ehkä harrastaa tällästä jokapäivästäkin kuvailua vähän enemmän, mut tuntuu että en oikein tee mitään kuvaamisen arvosta nykyään. Tässä on kuitenkin näkyvillä pari koulujuttua ja sit myös muutamat kuvat taiteiden yöstä, josta siitäkin on jo ikuisuus.
Ennen ku aloin tekeen tätä postausta olin tekemässä sellasta isoo kuvantekemisen kotitehtävää, mutta kynästä loppu muste kesken hyvän flown ja nyt kismittää. Pitää huomenna käydä ostaa uus mustekynä ja siihen mennessä tehä vaikka vaa lyikkäriversiot valmiiks. Jos tosta työstä tulee hyvä, ni ehkä näytän sen täälläki! Ties vaikka jotain kiinnostaiski.
Joku oli kyselly parempaa kuvaa tatskoista ja täs nyt ois sit! (Pöllöt ei oo viekää täysin parantuneet tosi, en tie mikä niil kestää! Kai se on normaalia? Ja ne on oikeesti samalla korkeudella, onnistuin vaa taas seisoo vinossa).
tatskat

2 comments:

 1. Voi ei kuinka ihanat noi pöllöt! Ja upeita kuvia c:

  http://cowswings.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) ärsyttää vähä et nyt alkaa tuleen niin kylmä, ettei niitä voi esitellä jatkuvasti haha oon niin rakastunut noihin, et haluu vaan lisää ja lisää!

   Delete

Leave a comment!