10/31/2013

.black and white portraits.

blogi2
blogi5
blogi3
blogi4
blogi
Koulussa oli eka photoshop tunti ja asia oli itelle sen verran tuttua, että paneuduin käyttää channels toimintoa, jota omasta muokkausohjelmastani ei löydy ja se jos mikä on sen suurin heikkous! Mustavalkokuvista saa sen avulla taijottua vaikka ja mitä! Esimerkiksi toi ensimmäinen kuva on mun suuri lempparikuvani ja taas kerran pakko sanoo, että se on kyllä mun paras kuva vähään aikaan. Pakko varmaa alkaa kerää näille jonkun näkönen oma kansio ja lätkästä ne sieltä sitten näyttelyyn joku kaunis päivä, kun saisin sellasenkin aikaseksi :-) Tossa toisessa kuvassa musta on ihanaa, kuinka Minerva näyttää aivan sellaiselta vanhojen aikojen filmitähdeltä mun mielestä, muutenkin erittäin kaunis ihminen.

Nää kyllä poikkee aika paljon kuvista mitä yleensä teen, mut mun mielestä ainakin vaihtelu virkistää! Vai mitä te tykkäätte?
*****
We had our first photoshop lesson in school, but cause the stuff was so familiar to me I started editing pictures and I totally loved the channels tool! I don't have it in my own editing program which is such a shame cause you can make black and white pictures look so good with it. The first picture is one of my favourite pictures in a while, even tho I do say that quite often. I have to make an own folder to pictures that I describe like that, so some beautiful day I can put them in my exhibition haha. I love the second picture as well, cause Minerva looks like an old fashion film star in it, anyway she's so beautiful I might have to ask her to model for me again!

These are quite different from pictures I usually make, but I think thats just refreshing.
Or what do you think?

No comments:

Post a Comment

Leave a comment!