10/05/2013

.if the innocence would be one of us, she would soon be stained.

viattomuus13
viattomuus3
viattomuus12
viattomuus17
viattomuus6
viattomuus2
viattomuus18
viattomuus16
viattomuus
viattomuus8
viattomuus20
viattomuus7
viattomuus11
Tällästä vähän symbolisempaa kuvausta tällä kertaa! Otsikko antaa vähän vinkkiä, mut ois kiva kuulla teijän näkemyksiä näistä kuvista? :-) Oon ite ihan supertyytyväinen tohon tokaan kuvaan, ehdoton lemppari! Mä muokkailin näitä vähän eritavalla ku mitä mä yleensä oon muokannu ja käytin oikeestaan pelkästään käyriä näiden muokkaamisessa. Samoja juttuja mä ennenkin oon muokannu vaan vähä eri työkaluilla.

Porukka kiinnitti muhun ja Vilmaan kauheesti huomiota, kun oltiin kuvailemassa keskusta-alueella, vaikka yleensä oon aina saanu olla ihan rauhassa kuvatessani. Jotku pikku-pojat sai jopa päähänsä koittaa vähä sabotoida meijän kuvailua, mikä mua hämmästytti suuresti, että miten porukalla riittää voimat tollaseen turhaan sähellykseen? No onneks loppupeleissä kuvaukset meni ihan hyvin, vaikka en kuviin sit ollukkaan ihan täysin tyytyväinen. Näistä vaan on jääny uupuun joku, mutten oikei tiedä mikä!

14 comments:

 1. tosi kivoja kuvia! mun lemppari on kolmanneksi alimmainen :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Iteki tykkään kyl siitä :-)

   Delete
 2. tosi hienoja kuvia! musta varsinkin tosta ekasta kuvasta ja muista, joissa jalat on ristissä edessä tulee jotenkin hyvin esiin toi otsikon teema! tykkään eniten kaheksannesta ja toka vikasta, vaikka lemppareita olikin kauhean vaikea valita, ku kaikissa on vähän oma näkökulma ja tunnelma:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mäki tykkään just noista joissa malli istuu tossa maassa, ku niissä oli nii ihana valo :-)

   Delete
 3. Anonymous10/05/2013

  Oi, nää on ihan hullun upeita! Tykkään erityisesti 7. kuvasta :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :-) se on yks munkin lemppareista!

   Delete
 4. ihan huikeita!! kauheen vaikee valita lempparii mut ehkä toi seitsemäs :)

  ReplyDelete
 5. Toi toka kuva on ihan jäätävän upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) se on mun mielestä yks parhaita kuvia joita oon lähiaikoina ottanu!

   Delete
 6. Anonymous10/06/2013

  Upeita kuvia, mutta ehkä hiukan liian aseteltuja tai jotain. Malli olisi voinut olla enemmän vetäytynyt kasaan ja loukkaanttuneen näköinen. Muuten tosi jees!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mulla oli sellasiakin, mutta niissä toi kynttilä ei näkyny tarpeeks hyvin ja enemmän hain kuitenkin sellasta suojelevaa fiilistä :-)

   Delete
 7. Anonymous10/09/2013

  Mallin paita on mielestäni liian "hieno", joku vielä yksinkertaisempi ja ehkä jopa ihan rikkinäinen ja nuhjuinen paita olisi ollut parempi. Mallin asento on myös turhan jäykkä ja poseerauksellinen. En ole kritiinkinannossa mikään mestari, mutta pakko vain sanoa, että jokin näissä kuvissa ei vain toimi. Ainakin nuo superlikaiset jalat yhdistettynä freshiin yläosaan (paita, puhtaat hiukset, siisti meikki jne..) luovat epäuskottavan kontrastin. Kuvien tilanne ei tunnu aidolta, ehkä se ei tosin edes ollut tarkoitus? Suojelevan fiiliksen olisi varmasti saanut, vaikka vaatetus ja asennot olisivat olleet uskottavammat.

  Kuvanmuokkaus on onnistunut ja kakkoskuva on todella hyvä (wow!). Kutosessa ja kasissa on jo toivoa. Mutta vähän keskeneräisiä nämä silti taitavat kakkoskuvaa lukuunottamatta olla. Jonkinlainen ristiriitaisuus ja epäuskottavuus vain paistavat niin kirkkaasti tällaisen amatöörin silmään. Ehkä sinun kehittyäksesi ja omaksi parhaaksesi kannattaisi puhua jonkun ammattivalokuvaajan kanssa ja miettiä, mikä näissä vähän mättää. En sano tätä ilkeyttäni, vaan siksi, että olet todella lahjakas valokuvaajaamisessa!:)


  ReplyDelete
  Replies
  1. En nyt tiedä oikein miten vastata näihin, koska oma idea nimenomaan oli se, että se likaisuus alkaa jaloista (esim romani kulttuurissa jalat ja sukupuolielimet ovat "likaisimmat" osat ihmisestä) ja siksi yläosa on niin fancy, toki osassa kuvia olisi voinut olla yläosakin likainen, mutta en viitsinyt alkaa mekkoa tahrimaan :-) mutta ihanaa, että joku on viitsinyt käyttää näin paljon aikaa vastaukseen ja kuvien analysoimiseen! Mun mielestä kontrasti on kaikissa hyvissä periaatteessa hyvä asia :-) kiitos paljon kuitenkin! Ja hyvä idea, että voisin näyttää näitä opettajille jotka ovat kuitenkin ammattilaisia :-)

   Delete

Leave a comment!