10/19/2013

.london on film.

blogi3
blogi2
blogi
blogi4
Ajastettu postaus numero 1! Huomasin luonnoksia selaillessani, että tällänen postaus oli jääny ihan täysin roikkuun meijän toukokuiselta Lontoon matkalta, jonka meijän vaihtarivastaava oli koulussa järjestänyt kaikille vaihtareille. Käytiin Lontoossa sellasilla alueilla, jonne ei turistin muuten välttämättä tulis mentyä ja sit käytiin tietty chekkaan toi London Eyen ympäristö, ku muutamat oppilaat meni London Dungeoniin. Ite olin sen jo nähny, joten mentiin kaverin kanssa ruokamessuille siihen viereen.

Tulee kamala ikävä tän vuoden kevättä, kun kattoo näitä kuvia. Näihin aikoihin elin sitä vaihtovuoden parasta aikaa, kun oli jo paljon kavereita, kielimuurista ei tietookaan ja koko koululla oli ihana kesää odottava fiilis päällä! Ihanat säät helli meitä koko toukokuun ja olin menossa jatkuvasti. Mut kai se on ihan kivaa et talvikin tulee...

PS. Nää on kuvattu kertakäyttökameralla 35mm filmille, jos ei jäljestä huomannut! :-D

2 comments:

  1. hahah oon kai ihan outo mut tälläset kuvat on mun mielestä just tosi kivoja, vaik laatu ei niin hyvä ookkaan. niis on sellanen aito tunnelma ja fiilis, vähä vanhanaikanen jopa (: tykkään kyl sun blogin kuvista muutenki joka kerta, oot taitava kuvaamaa!

    ReplyDelete
  2. Emmä tie onko se outoo, tai ainaki ite rakastan tälläsiä kuvia myös ja just samoista syistä ku säkin :-) kiitos paljon!

    ReplyDelete

Leave a comment!