10/02/2013

.school work.

silta4
silta3
liikennevalot
silta5
liike
silta2
silta
Pikkusen koulujuttuja taas!
Olin näihin kuviin itseasiassa melko tyytyväinen, mikä on harvinaista, koska kyseessä oli kuitenkin koulutehtävä, jotka tuntuu poikkeuksetta epäonnistuvan mulla. Sinänsä huono, koska periaatteessa ihan sama jos jokku muut kuvat menis huonosti, ku ei niitä kuitenkaan arvostella, toisin ku koulutehtävät.
Lähiaikoina pitkä valotusaika on kiehtonut jatkuvasti vaan enemmän ja enemmän, mutta meinaa alkaa ideat loppumaan, että miten sitä hyödyntäis. Vaikka oonkin melko varma, että kohta ne ideat taas pomppaa päähän. Niinhän siinä loppupeleissä aina käy!

Päivät lyhenee lyhenemistään, mikä tarkottaa että pitkää valotusaikaa voi käyttää hyödyks enemmän, kun on pimeetä. Se myös tarkottaa, että mun kaamosmasennuskauteni lähenee uhkaavasti, ellei se oo jo iskenyt! En oikei enää edes tiedä millon on kyseessä vaan normaali mä ja millon joku alakulosuuden poikanen. Mutta tunnelin päässä on valoa, koska ens viikolla on lähtö Englantiin! Sitä odotan sydämet silmissä ja pakkauskin on jo puoliks valmis :-)
****
I was surprised how happy I was with these pictures, since it's school work where I seem to fail (in my eyes anyway) all the time! It's bad cause obviously I'd like the school work to be good and have good grades as well... I guess I just have to try harder!
Lately I've been really fascinated by the slow shutter speed, but not really sure what I could create with it, cause I've been using it quite a lot lately. I guess I'll get a idea when I least expect it as usual!

Days are already getting shorter, which is good for slow shutter speed, but not for my little winter depression. I'm not sure if this is just normal me or if the depression is on already. Well there's always light at the end of the tunnel and so it is this time as well, cause I'm leaving to England next week! I have so much excitement for this trip and I've basically packed already as well haha :-)

9 comments:

 1. Kivaa Englannin - matkaa :) On se vaan niin ihana maa <3
  Ja kivoja kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Niin on, täyttä rakkautta haha!
   Kiitos :-))

   Delete
 2. Anonymous10/02/2013

  tosi siistei kuvia!:) ja tampere on paras!XD

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/02/2013

  osaisitko yhtään neuvoa, mikä objektiivi kannattaisi aloittelijan hommata ekaksi?:) Have a nice holiday!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riippuu tuleeko kameran mukana mitään? Jos kameran mukana tulee se zoom-putki, niin silloin hankkisin ensimmäisenä jonkun jossa on paljon valovoimaa eli iso aukko (esim Canon 50mm 1.8 on loistava aloittelijalle, kun hintaakin on vaan about 100e, mutta sen huomaa laadussa). Jos zoomia ei tule mukana niin sitten jonkunmoinen zoomi ja objektiivihankinnat tietysti riippuu siitä millaista valokuvausta meinaa harrastaa :-) Kysy ihmeessä jos tarvit apua!

   Kiitos paljon! :-)

   Delete
 4. Anonymous10/14/2013

  mitä valotusaikaa ja aukkoo oot käyttäny näissä kuvissa :)?

  ReplyDelete

Leave a comment!