11/22/2013

.beacause we're all little insane here.

blogi6
blogi3
blogi9
blogi11
blogi
blogi5
blogi2
blogi4
blogi10
blogi
blogi8
Pakko myöntää, että oon oikeesti erittäin innoissani näistä kuvista! Ja kerronpa jopa, että oon vähän ylpee osasta kuvista :-) Mutta mitäpä te tykkäätte? Nouseeko mikään kuva lemppariksi? Ite tykkään varmaan eniten kolmannesta ja vikasta kuvasta.
Ihanaa, että meillä on suht usein vapaapäiviä koulusta, jotta päästään kuvaan. Muuten näin talviaikaan ei kauheesti ehtis kuvailla muutoin kuin viikonloppuisin, kun koulun jälkeen on aina niin pimeää jo. Viikonlopuista puheen ollen, mun ois tarkotus mennä kuvaan mun ekaa näyttö tehtävää viikonloppuna, joten toivon että Tampereen lumitilanne olisi hieman lumettomampi, jotta kuvaus onnistuis helpommin. Muuten tosin tykkäisin, jos sitä lunta sais vähän tänne eteläänkin.

Tällä hetkellä sormet syhyää jo kameraa kohti, mutta valitettavasti kaikki vakkarimallit asustaa Tampereella, joka tekee extempore-kuvaamisesta hieman hankalampaa. Toivottavasti saisin kuitenkin aikaiseksi kuvattua kahtena seuraavana viikonloppuna, jotta tää blogi pysyis jotenkuten elossa muidenkin kuin omakuvien kohdalla.

Hyvät viikonloput kuitenkin kaikille ja toivottakaa mulle onnea kuvauksiin!

17 comments:

 1. Varsinkin 7 ja viimenen on ihan huippuja! Ja täytyy sanoa, että olet ihailtavan intohimoinen tuon valokuvauksen suhteen, huomaa kyllä kuinka tärkeä asia se sulle on! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itteeni pelottaa toi seittemäs kuva hieman jos totta puhutaan :-D ja ihanaa, että intohimoni välittyy ruudun sillekkin puolelle, se on aina plussaa :-)

   Delete
 2. Vautsi, hienoja kuvasia! :----)

  ReplyDelete
 3. 1, 3, 5 ovat mun ehdottomia suosikkeja. Jo toi eka kuva pysäytti mut! Kolmannessa on jotain mitä en osaa selittää. Jotain vähän pelottavaa ja todellista. Ja yhdeksäs kuva - miten sä pääset tollaseen asentoon???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kolmosesta tykkään itsekin :-) Mulla on ylitaipuva selkä, mut voin sanoo, että selkä ja vatsalihakset oli kyl jumissa seuraavana päivänä :-D

   Delete
 4. vauu mielenkiintosen hauskoja! :)

  ReplyDelete
 5. eivitsi kuin hienoja kuvia !! toki kaikki nämä on aivan upeita mutt neljänneks vika jäi mieleen. upeeta työtä, vautsi !(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Itsekin tykkään tosta kuvasta sen idean pohjalta ainakin, mutta valitettavasti siinä toteutus on jääny puolitiehen, joten ajattelin kokeilla sitä uudelleen pian :-)

   Delete
 6. waaau mitä kuvii !!! Vika on kyl iha mahtava ja peltottava suorastaa kans! :DD

  ReplyDelete
 7. Eka, kolmas ja viimenen on mun suosikkeja. Eniten kuitenki rakastan tota maskia; se luo sellasen ilmeettömän, osittain tunteettoman, mut silti jollain tapaa tosi julman fiiliksen. Ja se myös jättää mallin anonyymiksi. Jos et olis ollut niin paljon omana mallinas, eikä noi sun reisien tatuoinnit näkyis, nii en olis tunnistanu sun olevan näissä. :)

  ReplyDelete

Leave a comment!