12/11/2013

.december 11th.

potter8
Tää kuva on Lontoosta Harry Potterin studioilta. Itse kuvahan ei oo mitenkään erikoinen, mutta halusin sen silti joulukalenteriin mukaan, koska mun mielestä Harry Potterit on jotenkin jouluinen asia ja joulu tylypahkassa ois ihan unelma! Ollaan jo usein katottu pottereita joulun aikoihin telkkarista ja tänä vuonna aijotaan pitää kunnon maraton, ennen ku lähen Englantiin.

Toi kokemus tuolla oli ihan mieletön, ku pääsi kunnolla tarkasteleen kaikkia niitä asioita siellä ja kuuleen hienoja faktoja mitä ei oo tienny niiden elokuvien tekemisprosessista. Ja olihan se hienoo päästä maistaan kermakaljaakin, vaikkei mitään erikoista ollutkaan haha. Jossain vaiheessa mun on varmaan pakko matkustaa Amerikkaan Universalin studioille tarkastaan se potter maailma, vaikkei muuten toi Amerikka matkakohteensa kauheesti innosta.

Muutenkin potterit on ollu jotenkin niin iso osa mun lapsuutta ja edelleen mun elämää (totta kai), että musta on vaan luonnollista, että ne alkaa vakiinnuttaan paikkansa mun jouluperinteissänikin - varsinkin kun joulun uskonnollinen puoli ei juurikaan mua kosketa.
Mites muilla - katotteks te pottereita joulun aikaa enemmän ku muullon? Tai onks teil kenties muita ei niin arvattavia joululeffoja mitä kattelette?

13 comments:

 1. AH potterit todellaki on joulujuttu <3 nimim. kuuntelen jouluisin joululaulujen sijaan potter soundtrackei :3 voi tulispa jo joulu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vois iteki koittaa noita soundtrackei vaik Michael Bubleen joulualbumi onkin aika must!

   Delete
 2. todellaki potterit jouluna! ja muutenki :D niihin ei vaan ikinä kyllästy! :) vitsit ois upeeta päästä käymään tuolla! voisikko kertoo vähä tarkemmin just että mitä siistejä faktoja saitte tietää elokuvien tekemisprosessista ku ois kiva tietää? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua kauhee hinku kattoo potter nelonen nyt (en tie miks just se, mut ahh!)
   Ja hmm mitäköhän nyt ekana tulis mieleen… No ainaki se, että ne kaikki tylypahkan kutsukirjeet mitä Harrylle tuli oli käsin kirjotettuja! Ja en muista kui paljo niit oli mut satoja nyt vähintään! Sit kerrottiin miten se suurensalin katto tehtiin (se katto oli oikeesti sellanen leikkimökin katon kokonen jota ne kuvas ja sit muokkaili) ja toi oli musta tosi mielenkiintosta, ku leffan tekeminen kiinnostaa mut oon siinä tosi huono :-D Sit se oli jännä nähä ne näyttelijöiden vaatteet - siis ihan ne alkuperäset mitä ne oli oikeesti käyttäny! - ku ne oli niin pieniä siinä ykkösessä… Ja ei sillä se Emma Watsonin tanssiais puku oli ihan minimaalinen - vyötärö tyyliin mun reiden kokonen jos sitäkää :-D

   Delete
  2. http://vilmahang.blogspot.fi/2013/05/harry-potter-studios-london.html Tos on vie toi postaus minkä tein sillon aiheesta :-)

   Delete
 3. Harry Potter <3
  Tykkään myös kattoo Pikku Naisia - leffaa jouluna, koska siinäkin on ihana joulufiilis. :) Mut joo, Potterit on aika iso osa mun elämää (vieläkin) ja sitä kautta myös mun joulun viettoa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa vois kattoo ton Pikku Naisia, en oo varma meinaa oonko ikinä kattonu sitä :-D Vitsi jos olisin vaan kotona joulun ni todellaki lukisin pottereita, ois ihana vaa rentoutua sillai!

   Delete
 4. mä niin tahdon tuonne! suunnitelmissa katsoa kaikki potterit putkeen joululomalla. tylypahkan joulu on vaan niin ihana, varsinkin viisasten kivessä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli ihana, kannattaa mennä! Ja me katottiin kavereiden kanssa kerran 1-6 putkeen ja mentiin sen jälkeen suoraan kattoon sitä ykkösosaa seiskasta - se oli kivaa :-D Yksin en välttämättä jaksais kattoo kaikkia putkeen haha ja viisasten kivessä se on ihan paras! Mäki haluun sellasen villapaidan mitä Molly aina tekee :'(

   Delete
 5. Anonymous12/11/2013

  !!!!! En kestä, oon ihan hirveen kateellinen :,D mäkin haluan joskus, mielellään esim. lippu Lontooseen ois aika jees joululahja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah mut hei varmana pääset sinne joskus! Mun lentoliput hiihtolomalle makso 85e sinne ja takas, että ei oo paha!
   Kannattaa varaa noi potterin liput samaa aikaan ku varaa lentoliput jos vaan mahdollista, ni saa varmistettua et saa hyvän ajan mennä sinne! :-)

   Delete
 6. MÄKIN HALUAN TONNE ;____________;

  ReplyDelete
 7. Hedwig's theme, double trouble ja christmas in hogwarts, ja mitä näitä nyt on. spotifystä löytyy :D

  ReplyDelete

Leave a comment!