12/12/2013

.december 12th.

erokollaasi2
Tää kuva onkin aika vanha jo, mutta tykkään tästä edelleen. Koko kuvaus oli itseasiassa onnistunut, vaikkei toki juuri sellainen kuin olin sen ajatellut olevan. Itelle tää kuvaus oli sellanen kunnon tuuletus kaikkiin tunteisiin ja pakko myöntää, että se oikeesti toimi hyvin! Välillä on hyvä ottaa sellasia oikein kunnon angstikuvia ja tuulettaa päätä - vois kohta taas kokeilla kenties…

Ite tykkään tässä kuvassa erityisesti tosta miten oon yhdistäny kaks kuvaa ja miten se saa kuvan menee vasemmalta alkaen tummasta vaaleeseen. Toi miten mallin katse on suunnattu oikeelle sinne vaaleempaan myös viestii aika selkeesti sellasta eteenpäin menemistä ja toiveikkuuta, vaikka toi tilanne missä se on näyttääkin pahalta.

Haluisin kauheesti alkaa tekeen tällässiä päällekkäisiä kuvia taas enemmän, mutta mun pitäis saada ennen sitä kuvattua vähän lisää materiaalia ja tuntuu, ettei kamera oo ikinä mukana ku sellanen tilaisuus olis. No toivottavasti petraan tässä pian, koska tien että sie ruudun takanakin on ainakin ollu monta kiinnostunutta tällästen kuvien perään :-)

No comments:

Post a Comment

Leave a comment!