12/14/2013

.december 14th.

syksy5
Tälle kuvalle, mulla oli ihan kunnon taustastoori!
Mä muistan kun syksyllä aina kouluun kulkiessa kattelin kuinka puut meni vaan keltasemmaks ja keltasemmaks jokapäivä ja ajattelin kuinka syksy vaan syö kesän ja kesä kuolee. Sit muistelin kuinka joku oli kutsunu mua kesäprinsessaks, ku mulla oli toi kukkaseppele päässä ja yhtäkkiä mulla oli kauhee inspiraatio päällä!

Eli jos joku ei noiden taustatietojen pohjalta tajunnu, niin mä yritin ite symboloida Kesää ja millanen henkilö se vois olla. Myönnetään, Kesällä ei ehkä ois noin vahva ja huolliteltu meikki, mutta mun mielestä se sopi hyvin kuitenkin kuvan yleisilmeeseen. Tää kuva ei välttämättä oo edustavin kuva musta ja tykkäsinkin joistakin kuvauksissa otetuista kuvista paljon enemmän, mutta mun mielestä tässä kuvassa tulee toi mun perimmäinen ajatus kuitenkin parhaiten esille ja siks halusin tuoda sen esille erikseen tässä postauksessa. Tää haalistettu värimaailma ja siristetyt silmät tuo mun mielestä hyvin esille Kesän heikkouden syksyn tultua ja noi keltaset lehdet rintakehällä viestii hyvin, kuinka se on jo hautautumassa syksyn jalkoihin.

Kokonaisuudessaan mun mielestä tää oli hyvin onnistunu kuva kertomaan tarinaa, mikä mulla oli päässä, joskaan tää ei välttämättä oo paras mahdollinen kuva musta itsestäni :-)

6 comments:

 1. vau mikä kuva! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/14/2013

  mahtava kuva ja kuvaa kyl hyvin just tota tarinaa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, että joku muukin löytää yhtenäisyyksiä :-) Kiitos!

   Delete

Leave a comment!