12/15/2013

.december 15th.

viattomuus8
Halusin tuoda tän kuvan vielä uudelleen esille täällä joulukalenterissa vaikka se onkin blogissa jo hiljattain esiintynyt, koska tää oli mun ehdoton lempparikuva tästä kuvauksesta ja toi hyvin esille sen teeman, jonka pohjalta lähdin kuvaileen.

Tykkään tästä kuvasta, koska se on vähän absurdi. Kaikki näyttää ihan normaalilta muuten, mutta sitten maassa istuu tyttö kenen kasvoja ei ees näy lasipurkin kanssa ja likasilla jaloilla. Ja pakko vaan toistaa, että muhun aina jotenkin iskee tollaset puoliks/kokonaan peitetyt kasvot. Ne lisää mun mielestä usein kuvan mielenkiintosuutta, kun se on tehty harkitusti. Mua ei esimerkiksi kiinnosta nähdä epämääräsiä takaraivosta otettuja kuvia, ellei tälle ratkasulle oo hyvä syy ja sommitelma toimii.

Tänkin kuvan ottohetken muistan hyvin (vois olla huolestuttavaa jos en, kun siitä on vaan pari kuukautta ja en kuitenkaan oo vielä mikään vanhuskaan) ja huomas taas millasta on, ku kaks valokuvaajaa liikkuu keskenään. "Hei kato mikä toi valo on!" "Ihan mieletön, äkkiä mee siihen ennen ku aurinko laskee" "Apua en kestä tää on niin täydellistä!". Eli joo pelkästään tollanen pieni valonpilkahdus sai meijät ihan hulluiks, mut hei ette voi kiistää, etteikö toi valo näyttäis aika kivalta ;-)

4 comments:

Leave a comment!