12/22/2013

.december 22nd.

nude8
Ja jo kolmas nakuiluruutu joulukalenteriin! Mikäli siellä on siveyden sipuleita (epäilen, koska tuskin silloin olisitte täällä) nii älkää huoliko, tää on viimenen nakuilukuva joulukalenterissa.
Tässä kuvassa tykkään tästä erittäin suomalaisesta tunnelmasta ja mustavalkoisuudesta erityisen paljon. Oli vielä niin alkukesä, että keskellä yötä oli melko pimeetä, joten kohinat on melko pilvissä. Yleensä tää häiritsis mua tosi paljon, mutta jotenkin tässä kuvssa annan sen anteeks. Mun mielestä toi sumu on aivan ihana ja taas kerran se, että mallit pysyy anonyymeinä on musta ehdoton bonus, koska se tekee kuvasta paljon mystisemmän.

8 comments:

 1. Ihailen sun kuvaustaitoja ja ideoita, tääki kuva on niin hieno! Tää joulukalenteri idea oli ihan mahtava, on ollu ihan pakko jokapäivä käydä kattomassa mitä täältä löytyy. Oot todella inspiroiva ja vaikutat tosi aidolle ihmiselle, jatka samaa malliin vaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :-)
   Ihana kuulla, että joku on nauttinu tästä postaussarjasta, ku itelle se loppupeleissä aiheutti enemmänkin päänvaivaa haha
   Ja kiva kuulla, että on tullu hyvä vaikutelma täältä blogin puolelta :-)

   Delete
 2. todella upea kuva!

  ReplyDelete
 3. Ihana ja mystinen!

  ReplyDelete

Leave a comment!