12/02/2013

.december 2nd.

blah10
Kuva iskän viiskymppisistä. Iskä keskellä laulamassa erikoisuuttaan bohemian rhapsodya ja kaikki parhaat kaverit ympärillä laulamassa mukana.
Kuva itessään ei todellakaan oo mikään mestariteos ton salaman käytön kannalta ainakaan, mutta tykkään kyllä kuvan sommitelmasta.
Kuitenkin tässä kuvassa teknisiäerikoisuuksia tärkeämpää on mun mielestä tunne. Iskän keskittynyt ilme, iloiset vieraat ja se kuinka kaikki on kokoontuneet päivänsankarin ympärille. Joskus kuvissa käy niin, että ne näyttää aivan mahtavalta vaan siks, että kuvassa on joku sulle rakas ihminen. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että muutkin näkee tässä kuvassa sen tunnelatauksen minkä mä nään, vai?

Mä muistan ton illan hyvin, koska totta kai juhlissa oli paljon mullekkin rakkaita ihmisiä ja pääsin viettään heidän kanssaan aikaa. Oli myös ihana nähdä iskä ilosena, kaikkien tärkeiden ihmisten keskellä ja vähän irrottelemassa.

2 comments:

  1. näkyy tunne tännekin, vaikkei kuvan ihmisiä tunnekkaan! tälläset kuvat on kaikkista ihanimpia ja tuo muistot elävästi mieleen :) oot tosi taitava kuvaaja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä hyvä, tavoite siis saavutettu :-) Kiitos paljon!

      Delete

Leave a comment!