12/07/2013

.december 7th.

alisa17
Tän kuvan valkkasin mukaan, koska ajattelin tän ilosen kesäsen tunnelman piristävän kaiken pimeyden keskellä :-) Tälle kuvalle mulla ei oo mitään erityistä hienoo taustatarinaa kerrottavana, koska kyseessä oli enemmänkin muotikuvaus ja sellanen "mennään kuvaa, ku en oo koskenu kameraani kuukauteen" tyyppinen juttu.
Halusin kuitenkin lisää tän tähän postaus sarjaan, koska tää oli ihan viimesiä päiviä, ku näin Alisaa, koska oltiin molemmat lähössä Englannista pian. Viimeset päivät oli onneks tosi aurinkoisia, joten pystyttiin viettää aikaa paljon ulkona hengaillen. Tähän kuvaan mun mielestä tiivistyy hyvin sellanen kesänen onnellisuus, kun yritettiin vielä nauttia viimesistä hetkistä ja tiedettiin, ettei asiat tuu enää koskaan oleen just sillain ku ne oli sillon. Tohon ajatukseen tiivistyy aika hyvin vaihtovuosi, niin hyvässä ku pahassakin. Sitä aikaa ei voi enää koskaa saada takas, joten pitää vaa olla onnellinen et sai kokee jotain niin uutta ja jännittävää, eikä surra sitä et se on ohi tai ettei ehtiny tekee kaikkee, mitä kuvitteli vaihdossa tekevänsä.
Mutta mikä parasta - joululomalla mä ja Alisa ollaan taas molemmat Englannissa! Kaikki tulee oleen ihan erilaista, mutta niin jännää taas :-)

No comments:

Post a Comment

Leave a comment!