1/07/2014

.mirror tells the truth.

peili
peili2
peili3
Takas Suomes ja takas koulussa... Eka kuva kuvastaakin aika hyvin fiiliksii, ikävä Englantiin ja Rickiee, väsyttäiskin vielä, mut pitää vaan jaksaa painaa tää about kuus viikkoo tässä ennen helmikuuta. Nää kuvat oli lähinnä tällästä omatoimista photoshop harjottelua ja tykkään näistä itseasiassa aikas paljon siitä huolimatta! Valon ja varjon suhde toimii jokseenkin hyvin.

Multa pyydettiin joskus aikoinaan jonkun moista "suhdepostausta" ja oon nyt miettiny sellasen tekeväni, mut ujuttavani sinne kenties hieman mielipideasiaa kaukosuhteista yleisellä tasolla. Eli siis, nyt ois mahdollisuus kysyä jotain mikä kiinnostaa, jos haluaa asian päätyvän postaukseen.

Kauheesti kiinnostais myös tehä kunnon postaus tatuoinneista, kun edellisen postauksen jälkeen niitä on tullu jo kuus kappaletta lisää, mut haluisin kerrankin hyviä kuvia niistä, joten täytyy odotella kuvausinspiraatiota vie hetkinen :-D niitä on niin hankala saada kuvattua ite mitenkää järkevästi, niin ettei objektiivi vääristä kuvan mittasuhteita.

Onko näille millekkään mitää kannatusta?

10 comments:

 1. tatuointipostaus ja suhdepostaus ehdottomasti tekeille heti!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suhdepostausta aloin kirjottaan eilen ja koitan saada kuvia tatskoista mahd. pian, kunha oisin joskus kotona ja hereillä valosaan aikaan :-D

   Delete
 2. Tykkään molemmista ideoista! Mitä nopeammin, sen parempi :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suhdepostaus on nyt vaan kuvia vaille :-D

   Delete
 3. Vau nää on tosi hyvin onnistuneita otoksia! c:

  ReplyDelete
 4. Anonymous1/17/2014

  molemmat ideat kehiin!

  ReplyDelete

Leave a comment!