1/20/2014

.tampere at night.

valoviikot
valoviikot2
valoviikot4
valoviikot5
valoviikot3
valoviikot6
Oon työstäny sitä parisuhdepostausta lähiaikoina ja unohdin, että voishan sitä muuta asiaa postailla tässä välissä ennen kuin saa sen suhdepostauksen valmiiks. Eli tästä siis johtuu tää laittoman pitkä postaustauko! Mulla on kyl tällä hetkellä vaikka mitä kuvia varastossa, eli koitan saada niitä purettua tänne vähän tasasemmin väliajoin kun lähiaikoina oon postaillu.

Aloitetaanpas siis näillä ikivanhoilla kuvilla, kun ei ollut vielä edes kauheasti lunta maassa! Kävin kuvailemassa Tampereen perinteisiä valoviikkoja ja oli kiva saada kerrankin kuvattua niitä ihan kunnolla ja niin että valojen kauneus tuli ees melkein yhtä hyvin esille, ku mitä se livenä tulee. Veikkaan että kaikille on viimeistää tässä vaiheessa blogia tullu jo selväksi, että rakastan pitkää valotusaikaa ja sitähän näissä kuvissa on taas kerran hyödynnetty. Tällästä valomaalailua oli meillä just koulussakin ja toivottavasti saan mun luokkalaiselta meijän harjotuskuvia, että saisin nekin pian postattua. Varsinaisista kuvista en vielä tiekkään, että miltä ne näyttää, koska ne kuvattiin filmille.

En jaksa alkaa nyt turhaan löpiseen näistä kuvista, ku ei tunnu teksti itse itseään kirjoittavan. Mutta mitäpä te tykkäätte?
Koitan saada sen suhdepostauksen kirjoitettua valmiiks mahdollisimman nopeesti, mutta valitettavasti tatskapostauksen kuvia en oo viekään saanut otettua.

4 comments:

 1. Tuli ihan ikävä Tamperetta näistä kuvista, ihania otit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on aina sama fiilis ku nään Tamperekuvia :-D Kiitos!

   Delete
 2. siistei kuvii!! seisotko neljännessä kuvassa keskellä tietä?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja en sentään, siinä oli sellanen liikennevalotasanne asia :-D

   Delete

Leave a comment!