3/30/2014

.majella & darren 1/2.

wed5
wed12
wed22
wed27
wed35
wed46
wed48
wed53
wed59
wed71
wed80
wed81
wed83
wed85
wed88
wed91
wed93
Tässä olis eka satsi kuvia mun ihka ensimmäiseltä hääkeikalta! Julkasen vielä myöhemmin sitten toisen mokoman, kun ei kellään riitä ikä ja terveys kattoo kaikkia putkeen.
Parille luovutin editoituja kuvia 300 kappaletta 10 kuvaustunnin ja 15 editointitunnin jälkeen. Täällä blogissa julkasen kuitenkin vaan murto-osan ja ne kiinnostavimmat kuvat. Esim vieraiden ja hääparin yhteiskuvia en julkaise, koska ne on kaikki samalla tavalla ja erittäin kiireaikataululla toteutettuja.
Ite oon kyllä erittäin tyytyväinen työni jälkeen ja turhaan pelkäsin, että kuvat ois menny aivan plörinäks! En ollu olettanu saavani näin hyviä kuvia aikaan ja siks oonkin aika ylpee itestäni. Ja tästähän on sit tietysti tie vain ja ainoastaan ylöspäin!
Ite olin toivonu, että mulle oltais suotu enemmän aikaa pelkästään parin kuvaamiseen, sillä nyt en saanut heistä tässä aikataulussa kuin hätäisen yhteiskuvan, koska morsiolle oli tärkeämpää ikuistaa vieraita. Myös muut vieraat kuvasivat yhteiskuvia samaan aikaan mun kanssa, joka sitten hidasti toimintaa. Totta kai se kestää kauemmin ottaa viidellä kameralla kuvat kuin vain yhdellä. Toivoisinkin, että seuraavissa hääkuvauskeikoissa mulle annettaisiin mahdollisuus hoitaa kuvaus yksin ja pari voisi sitten lähettää kuvat eteenpäin niille vieraille, jotka esiintyvät kuvissa.
Hääkuvaustosin on siitä mielenkiintoinen ala, että kahta samanlaista päivää ei varmasti ole ja olosuhteisiin on vain mukauduttava! Teinkin parhaani, niissä olosuhteissa, jotka mulle oltiin annettu.
Hääkuvaus on ehdottomasti mun oma haaveammattini ja toivoisin, että jokupäivä vielä elättäisin itseni tällä :-) Eli jos hääkuvaajaa kaipailette, niin tänne vaan yhteydenottoa, olisi ihana saada vielä lisää kokemusta!

8 comments:

 1. Anonymous3/30/2014

  oii niin hienoja kuvia! oot kyl taitava

  ReplyDelete
 2. Kiitos! pelkäsin et saisin näistä kuvista kauheesti negatiivista palautetta, ni on kiva kuulla et joku muuki tykkää! Kai se on se, että ku on nähny paljon vaivaa kuvien etee, ni pelottaa enemmän näyttää niitä kellekkää :S

  ReplyDelete
 3. Aivan järjettömän kauniita kuvia, tunnelma välittyy tänne asti :)

  ReplyDelete
 4. mielettömiä. laadukkaita. tunnetta!
  voi kun pääsisi itsekkin kuvaamaan häitä,
  se olisi antoisaa! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Ja se oli kyllä antoisaa, toivottavasti voin tehdä tällästä joskus ihan leipätyönäni :-)

   Delete
 5. Upeus, aivan mielettömiä kuvia! Etenki noi lapsikuvat sulatti mun sydämen. :3
  Haluisitko olla pelkästään nimenomaan hääkuvaaja vai kelpaisko muutkin juhlat, esim. ylppärit tai rippijuhlat? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, iteki tykkään noista lapsikuvista, ku kaikki on niin söpönä :3
   Hääkuvaus kiinnostaa eniten, mutta oikeestaan mikä vaan valokuvauskeikka kelpaa tiestysti :-D mutta siis häät, ylppärit, ristiäiset, synttärit ja rippikuvat on ne mitkä kiinnostaa eniten ja joihin yritän saada tungettua itteni :-)

   Delete

Leave a comment!