3/10/2014

.mamiya.

minerva6
mamiya
minerva7
mamiya2
mamiya3
Tähän syntykin huomaamatta tällänen "pieni" postaustauko, vaikka materiaaliakin olisi ollut jonkun verran. Oon nyt keskiviikkona lähössä taas Englantiin, tällä kertaa ois hääkuvaus hoidettavana. Vähän jänskättää, kun on kuitenkin mun ihan eka kunnollinen keikka ja vie tollasessa tilaisuudessa jota ei ihan niin vaan uusitakkaan. Keväämmällä onkin sitten edessä kavereiden lakkiaiskuvia (ja saa multa toki jokku ei-kaveritkin niitä tilailla! Ihan edullisella hinnalla mentäis ja en mä oo oikeesti pelottava :-))

Nää kuvat kuitenkin oli "outo syksy"-koulutehtävää varten otettuja ja toteutettiin sellasella mun päänkokosella filmikameralla. Sillon kuvaus tuntu vielä aika hankalalta, vaikka kyseisen mötikän käyttö luonnistuukin nyt jo hieman helpommin (*koputtaa puuta* tällä hetkellä filmi kehityksessä). Oon ihan ookoo tyytyväinen näihin omiin otoksiini, mutta tuntuu, että moni luokkalainen toteutti tehtävän hieman mielenkiintoisemmin keinoin kuin itse. Alla näkyykin muutama Minervan otos, joissa toimin mallina (ettette ihan täysin unohda mun naamaani ;-D)
OutoSyksy2muokattu
OutoSyksy3muokattu
Kuvat: Minerva Seppälä

6 comments:

 1. Kuvista olis voinu tulla huomattavasti mielenkiintosempia jo ihan vaan vaihtamalla moderni meikkauspeili johonkin vähemmän arkisempaan vaihtoehtoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mä sitäkin harkitsin, mutta logistiikka ja raha on aina este kun asuu täällä perseessä :-( toisaalta kun aihe on "outo syksy" perustelen valintani sillä, että tuo arkinen meikkipeili vaikuttaa irtonaisemmalta ympäristöstä kuin mikään tyylitellympi peili. Mutta kuten sanottu en itsekään ole näihin kuviin erityisen tyytyväinen :-(

   Delete
 2. noi kaks alinta on kivoja! :-)

  ReplyDelete
 3. sulla on ihanat silmät! :))

  ReplyDelete
 4. your photos are amazing!!!

  ReplyDelete

Leave a comment!