6/19/2014

.anniversary and father's day.

june32
june28
june26
june24
june31
june27
june25
june23
june21
june30
june29
june22
june20

Tuntuu, että koko kesän kuvat tulee oleen about tätä samaa luokkaa :-D Oon löytänyt uuden intohimon kukkien kuvaamiseen näemmä…
Nää on viime viikonlopulta, joka oliki aikas hektinen etten sanoisi! Ensin lauantaina juhlittiin meidän ihka ensimmäistä vuosipäivää ja mentiin syömään samaan ravintolaan, jossa käytiin meijän ekoilla ravintolatreffeillä ja meijät laitettiin istuun jopa ihan samaan pöytäänkin :-D Tarkotus oli mennä ravintolasta kattoon uusin X-men leffaan, mutta Englannin peli muutti vähän suunnitelmia. Suunnattiinkin sitten suoraan pubiin kolme tuntia ennen pelin alkua varaileen paikkoja. Voin sanoo, että pubi oli ihan täynnä ja tunnelma katossa, vaikkei sieltä kuvia ookkaan!

Sunnuntaina oli enkkujen isänpäivä ja mentiin Rickien sedän luokse grillaileen ja pääsin taas tapaan Rickien koko suvun :-D Musta on ihanaa, miten hyvin sopeudun niiden joukkoon - ihan ku olis oman perheen keskellä! Rickien serkku vei meijät kävelylle ympäri kylää ja oli kyl tosi kiva päästä tutkaileen tollasta perinteistä Englantilaista pikkukylää ne kun on kaikki niin söpöjä :-)
Sitten Rickie vielä ajo meijät kotiin kiertoteitä ja pääsin tutkaileen ympärsitöö vielä enemmän! Meillä oli Rickien porukat takapenkillä vielä kunnon turistioppaina kertomassa vähän eri paikkojen taustoja.
Viikonloppu oli kyllä ihan mahtava ja vaikka tällä viikolla oonkin ollu vähä huono vointinen, ni en kyllä vois olla onnellisempi, että oon täällä :-)

4 comments:

 1. aiivan upeita kuvia! ja pakko kysyy, että mistä toi sun hame/shortsit mikälie mikä pilkottaa vikassa kuvassa, ihana kuvio! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja toi hame on selectistä täältä englannista :-) oon ihan rakastunu tohon kanssa ja ostin mekonkin samasta kankaasta, ku molemmat oli puoleenhintaan :-D

   Delete
 2. Chelsey Malcolm :)6/24/2014

  I absolutely love your hair in that last picture! Its an amazing picture, and I told you that you're hair would look good brown/blonde! I really like it:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, it's still quite ginger tho

   Delete

Leave a comment!