6/10/2014

.lotta's graduation.

IMG_0823
IMG_0839IMG_0859
IMG_0840
IMG_0878IMG_0951
IMG_0921
IMG_0966IMG_1000
IMG_0933
IMG_1014IMG_1060
IMG_1056
IMG_0921
Lotan kuvien idea lähti myös mekosta. Alusta asti oli selvää, että halutaan vähän urbaanimpaa maisemaa, mutta ei oikein tiedetty mitä. Aloitettiin sitten mun vanhan päiväkotini ovien edestä ja lähdettiin siitä kulkemaan Vapriikkia päin pysähtyen mielenkiintoisiin kadunkulmiin kuvaamaan. Spontaania, mutta toimivaa!
Lotan kuvat oli ehkä kaikkein helpoin ottaa, koska Lotta oli erittäin määrätietoinen ja luonteva kameran edessä :-) Itse tykkään näiden kuvien fiiliksestä todella paljon ja tuntuu, että kaikki on kolahtanut paikalleen erittäin hyvin, vaikka pieniä paniikin hetkiä koettiinkin, kun olin unohtanut toisen objektiivini Tuusulaan - tietysti sen millä nää oli pitänyt kuvata! Onneks Lotalla on itselläkin kyseinen objektiivi ja sain lainata sitä - nää asiat palauttaa tosi nopeesti maanpinnalle, että vielä on pitkä matka ammattilaiseks, mutta eipähän varmasti tapahdu sama moka uudelleen :-)

4 comments:

 1. Anonymous6/10/2014

  heii ammattilaisillekin käy mokia! oot aivan sairaan hyvä nyt jo, älä ressaa tosta :) ihania kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ja tollaset mokat on vaa aina nii ärsyttäviä, viepä ku en yleensä unohda mitää :-(

   Delete
 2. Haha musta on hauskaa et sun mielestä nää on tosi onnistuneita kun nään ite itessäni kaikki viat (pullistuneet verisuonet ja sirrisilmät xd)! Mutta muutkin on kehunu kiitoskorttikuvaa ja muitakin mitä lähetit, ehkä nää on aika jees mallista huolimatta ;) (mustavalkonen lähikuva on silti yks kauheimmista kuvista mitä musta on otettu mutta olkoot! :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mutta itehän sitä aina arvostelee itteensä enemmän ku kukaan muu, eli sinänsä ymmärrettävää :/ ja hei toi mustavalkonenhan on just tosi söpö!

   Delete

Leave a comment!