7/04/2014

.lately.

Mulla ei ollut mielestäni tarpeeks mielenkiintoisia kuvia yksittäisiä postauksia varten, joten ajattelin nyt tunkee kaikki kuvat yhteen ja selitellä vähän, että mihin mikäkin liittyy. Toivottavasti saatte vähän selvää tästä postauksesta!
june33june34
Päätin yllättää Rickien suklaamansikoilla ja väsäsin näitä täällä sinäaikana kun Rickie puursi töissä. Ihan hyviä oli, vaikkei noi brittimansikat kotimaisia voitakkaan! Leivinpaperi ois kans ollu ihan kätevä näiden kanssa, mutta Rickien poikamiesboksista ei moista löytyny.
june35june36
Toffee-suklaa-juustokakunkin loihdin täällä yks päivä ja tää kakku onkin tilattu jo Rickien siskon babyshowereihinkin, eli ihan hyvää se ilmeisesti oli :-D Valmistus ei menny iha niin ku strömsössä, mutta ehkä seuraavalla kerralla paremmin. Mulla on tapana leipoo melko paljon, mutta koskaan leipomusten ulkonäkö ei vastaa niiden herkullisuusastetta.
june51
june53
june52
Maalattiin Rickien kanssa sen vaja ja puutarhan aidat tollasella kivalla oranssilla värillä, kellekkään ei oo täällä tainu jäädä mun lempiväri epäselväks? Ton vikan kuvan söpöliinikin ois ilmeisesti halunnu tulla auttaan meitä maalausurakassa, sen verran ahkerasti se ainakin yritti kaivaa tiensä naapurin pihalta meidän luo :-D
june50
june49
june48june47
june54
Ja sitten kun puutarha oli kunnossa, voitiinkin järkkää BBQ Rickien perheelle! Ugh olin niin ähkyssä :-D Oon täällä viimein uskaltautunu maistaan quornia ja ihan rakastunu, joten niitä quornburgereita tuliki sit vedeltyä koko rahan edestä. En oo varmaan täällä maininnu, että oon tosi ennakkoluulonen uusia ruokia kohtaan ja yleensä syön vaan samoja vanhoja juttuja kokoajan, vaikka oon kyl yrittäny päästä tästä eroon. Oon kyl myös aika nirso ja en tykkää mm. sipulista, valkosipulista, ananaksesta, pippurista, rukolasta, basilikasta and the list goes on…
june46
june44
june40
june41
june45
june37
june39
Menin myös pari viikkoo sitten Rickien ja sen iskän mukaan, kun ne meni ampuun. Ite en oo mitenkään suuri aseiden ystävä, mutta en myöskään nää mitään väärää varsinkaan noiden savikiekkojen ammuskelussa. Metsästysaikojen ulkopuolella tai rauhotettujen lajien metsästys on tietysti aivan eriasia. Ite en kokeillut, vaikka mahdollisuutta tarjottiin, mutta kuten todettu ei toi ammuskelu oo ehkä ihan se mun juttu :-D Seuraavan kerran mä lähdin Rickien äidin ja siskon kanssa shoppaileen sen sijaan, että olisin menny ampumaradalle kaatosateeseen seisoskeleen ja olin ihan tyytyväinen päätökseeni haha.
june38june55
june58
june57
june61june60
june59
june56
Vikat kuvat onkin syy meidän shoppailureissulle, piti meinaan ostaa lahja tolle pikkusöpöliinille, joka vietti kolmatta syntymäpäiväänsä. Kuvissa esiintyy myös Rusty-koira, johon rakastuin! Mä vannon, että oon siirtäny vauvakuumeen koirakuumeeseen, vaikka mulla ei todellakaan oo mahdollisuutta koiraan tässä elämäntilanteessa :-D Haluisin myös kiinnittää huomion mun uuteen maksimekkoon, joka on musta aivan ihana ja rakastuin tohon väriin, mutta sitäkin enemmän rakastan mun uusia aurinkolaseja! Rickien mielestä ne on aivan kaameet, mutta I don't care :-D

Tästä tuli varmaan mun blogihistorian pisin postaus, toivottavasti jaksoitte lukea :-D Oon kyllä viettäny paljon aikaa kavereidenkin kanssa, vaikkei se ehkä käy ilmi tästä postauksesta. Kavereiden kanssa ei vaan tuu kaivettua kameraa samalla tavalla esiin. Postaustahti hidastuu myös vähän, koska en vaan jaksa istuskella koneenääressä sisällä, kun ulkona on niin uskomaton sää kokoajan! Täällä on satanu päiväsaikaan ehkä kaks kertaa sinä aikana kun oon ollu täällä, muuten ripsuttelee öisin sillon tällön ja kokoajan on lämmin :-)


6 comments:

 1. Aivan super ihanan näköisiä noi mansikat! <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/04/2014

  oot niin kaunis että voisin itkeä <3

  ReplyDelete
 3. Kiitos, älä nyt kuitenkaan itkeen ala :-D

  ReplyDelete
 4. upea toi sun mekko!

  ReplyDelete

Leave a comment!