8/13/2014

.ickworth house.

july43
july42
july41
july44
july39
july36
july38
july45
july40july37
july34
july33
july32
july31
july29
july19july30
Mun vikana viikonloppuna Englannissa Rickie vei mut yhteen National Trustin kohteista, Ickworth houseen, mikä sijaitsee Haverhillin ja Bury St. Edmundsin välissä, Suffolkin korkeimmalla kohdalla. Joku Lordi sitä alko rakentaan, mutta sitten heitti veivinsä vähän kyseenalasen elämäntyylinsä seurauksena ja sen poika sitten rakensi ton massiivisen talon loppuun. Nykyään se toimii museona, jossa esitellään 1800-luvun elämää ja talossa asuneiden henkilöiden historiaa. Toisessa siivessä toimii hotelli ja toisessa ravintola.
Sen lisäks, että toi talo on ihan sairaan massiivinen on sen tonttikin aivan valtava! Me valittiin pisin kävelyreitti, mikä on noin 15 kilometriä, mutta käveltiin siitä vaan se puolikas missä kaikki mielenkiintonen on. Tossa 26 asteen helteessä ja auringonpaisteessa ei se toinen puolikas enää hirveesti houkuttanu, vaikka oli välissä käyny kiertämässä viileessä talossa sisälläkin. Tontilla oli muutamia muitakin rakennuksia, kirkko, muutama lampee, arviolta noin 1000 lammasta ja jonkun Irlantilaisen lordin lahjottama muistomerkki tän talon rakennuksen alottaneelle henkilölle, minkä hänen poikansa kuitenkin päätti sijoittaa tontin syrjäisimpään nurkkaan.
Mun mielestä tää oli ihan täydellinen päätös mun kesälle Englannissa, kun pääs leikkiin kunnon turistia ja viettään kaksinkeskeitä aikaa Rickien kanssa muuallakin kun sohvalla röhnöttäen. Tollanen liikunnallinen ja samalla opettavainen aktiviteetti hienoon ilmaan ja maisemiin yhdistettynä muodosti meille kyllä aivan täydelliset treffit!

4 comments:

 1. Anonymous8/13/2014

  ootko sää laihtunu? siis ei sillä että oisit koskaan ollu pyöree mutta näytät niiin hoikalta noissa kuvissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä treenaan mun ekaa puolmaratonia varten, ni on tässä sen myötä jonkun verran paino pudonnut :-)!

   Delete
 2. Anonymous8/13/2014

  vauu millä objektiivilla nää on otettu? täydellisiä! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki kuvat on tolla mun Tamronin 24-200 objektiivilla :-) kiitos!

   Delete

Leave a comment!