8/10/2014

.national park and country fair.

july28
july16
july27
july15
july26
july14
july25
july13
july24
july12
july23
july11
july22
july10
july21
july9
Päätin taas yhdistää kahden aiheen kuvat, kun ei olis muuten ollu oikein tarpeeks vaihtelua postauksen kuvissa. Kun käytiin vierailemassa Rickien suvun luona Manchesterin lähistöllä ajettiin tollasen upeen luonnonsuojelualueen läpi ja ne maisemat oli vaan niin upeita! Kuvat ei tee oikeutta, kun on auton ikkunan läpi räpsinyt, mutta sanon, että oli jopa upeemmat maisemat kuin Lapissa. Rickie naureskelikin mulle ku joka mutkan jälkeen vaan huokailin, että kuinka kaunista voikaan olla! Kun ajettiin sinne oli about +30 astetta lämmintä, mutta sitten tulikin kesän pahimmat ukkoset koko Englantiin ja ne kesti viikonlopun yli pilaten meijän suunnitelmat aika huolella. Pääsin näkeen kyllä kaupunkia jonkun verran ja käytiin kunnon pub crawlilla, mutta vähän harmittaa, ettei ihan Manchesteriin asti siinä myrskyssä lähdetty. Seuraavalla kerralla sitten!
Muita kuvia onkin sitten, kun käytiin läheisen kylän Country Fairissa, missä esiteltiin kaiken näkösiä farmarijuttuja, joista en oikein ymmärtäny. Terrierien juoksukisa ja hevosnäytös oli kuitenkin ihan mielenkiintonen! Ja ai että mitä asukokonaisuuksia! Ite olin vaan vetässy jotain päälle, kun en ajatellu, että se olis niin tärkeetä mitä on päällä, mutta kaikilla tuntu olevan merkkivaatteita päällä ja hunterit jalassa. Just sellasia tyylikkäitä ruutu/pikeepaitoja ja khakihousuja kaikilla :-D Tuli pikkasen alipukeutunu olo voin kertoo!

2 comments:

  1. voi ku mullakin olis mahollisuus matkustella tollein ja noi maisemat! Oot taitava räpsii kuvia minä tykkään :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ja joo, musta oli kyllä ihana päästä näkeen Englannista vähä tota pohjoisempaakin osaa, ku oon lähinnä etelässä viettäny aikaani :-)

      Delete

Leave a comment!