10/08/2014

.random shots.

blogi2
blogi5
blogi6
blogi4blogi3
Mulla oli hyvä tuuri, että osuin Englantiin työkeikalle just samaan aikaan, kun Rickien siskontyttö Emi synty! Päästiin sit tapaamaan tätä vauvakuumeennostattajaa, kun hän oli vasta kahden päivän ikäinen. By the way: miehet ja vauvat♥
blogi
Rickien luona odotti onneks meidän karvanen lohdutusvauveli, joka oli aika innoissaan tosta jättimäisestä herkusta jonka sille annoin.
blogi7
Suomen kamaralla tuli käytyä syömässä sushia! Järvenpään Kin Sushissa sushibuffet, salaattipöytä ja lämminruoka 9,50€ oli aikas hyvä diili!
blogi8blogi9
Koulutöiden puitteissa tuli käytyä 1860-luvulla ottamassa käyntikorttikuva, mutta onneks päivitin sen nopeesti nykyaikaankin.
blogi11
Kävin myös koulukaverin kanssa kuvaamassa meidän yhteiseen lehtiprojektiin vähän kuvia.

Tällästä tällä kertaa, ajattelin, että koitan saada edes jotain julkaistuksi ennen kun lähen taas Englantiin syyslomalle ja joulunkin lennot on jo varattuna :-D Pakko myöntää, että kameraa ei oo tullu taas pidettyä mukana muuta ku koulujuttujen lomassa, mutta katsellaan jos Englannista sais jotain materiaalia taas - mitään en kuitenkaan lupaa! Musta on paljon parempi olla ottamatta stressiä tästä blogista, koska kyllä te lukijatkin huomaatte, kun on väkisin verenmakusuussa väännetty postauksia ja niitä ei oo sit kenenkään kiva lukee! Seurailkaas instagramissa @vilmahangover jos kiinnostaa, kun oon siellä taas aktivoitunut uudella käyttäjällä :-)

4 comments:

 1. Taas Englantiin! :-D Miten sul on opiskelijana ees varaa tulla tänne koko ajan? Mä meen Suomeen vaan kun äiti maksaa lennot. XD Ihania kuvia taas, toi instagramkuva on just makee!

  ReplyDelete
 2. Ainii ja toi koira kans ja toi sun 80-luvun kuva. Hehe kaksoiskommentti. :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lennän ryanairilla, joulun lennot makso vaan 98€! :-D ja kyl sen rahan aina jostain löytää ku oikein tahtoo jotain haha

   Kiitos toi instagramkuva on munkin lemppari! :-D

   Delete

Leave a comment!