11/21/2014

.amazing week.

morrissey2
lumi-3
lumi-4
lumi-7
lumi-8
lumi-11
lumi-10
lumi-9
lumi-16
lumi
lumi-14lumi-5
lumi-6lumi-2
Rickie vietti viimeviikon Suomessa ja oli kyllä ihan paras viikko pitkään aikaan! Mulla on ollut paljon terveysongelmia syyslomasta lähtien (syy siihen miks en ottanu kameraa käteen varmaan kertaakaan Englannissa ollessani :-( ) ja olin todellakin piristyksen tarpeessa. Olin suunnitellu meille ties mitä ohjelmaa, kaikkia ei tosin oo kameralle tallennettuna. Ite olin ihan joulutunnelmissa ja Rickienkin mukaan tuntu joululta ku maa oli valkonen, joten viikonloppuna meillä oli jouluista ohjelmaa pipareiden ja joulutorttujen leivonnan parissa ja äiti opetti mua tekeen myös luumukiisseliä iskän isoäidin ohjeella. Maanantaina meillä oli kunnon treffipäivä ku heti aamusta suunnattiin hierojalle ja illalla käytiin parilla drinksulla Tampereen tornihotellin Moro-baarissa 25. kerroksessa ja siitä suunnattiin valoviikkojen koristaman kaupungin läpi italialaiseen syömään.
Mulla ei onneks ollu kauheesti koulua tolla viikolla ja yks päivä hurahtikin Helsingissä galleriakierroksella mun luokan kanssa ja käytiin ottaan myös turistiselfie Tuomiokirkolla, siitä ehkä lisää seuraavassa puhelinpostauksessa :-D Perjantaina käytiin mun perheen ja tädin ja hänen miehen kanssa taas ulkona syömässä ja lauantaina olikin aika heittää Rickie jo lentokentälle. Onneks mun serkkujen koira tuli meille kuitenkin hoitoon sunnuntaina ni oli mullekkin jotain piristystä. Ja nii joo, kävin mä Morrisseytaki kattoo Finlandia-talolla sillo sunnuntaina ;-) Oli ihan uskomaton keikka ja käsittämätöntä et pääs niin lähelle lempiartistiaan ja sain mä plektrankin!

Kunnon päiväkirjapostaus vaihteeks, mut vähä erilaista välillä!

2 comments:

 1. ooon aika kateellinen morrisseysta...........piti itsekin mennä mutta yhyy, köyhyys.
  mutta kivoja kuvia ja näytät tosi kivalta ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite en nauti keikoista yltiöpaljon ja festarit vastaa mun pahinta painajaistani, mutta joskus itelle sanonu et Morrissey ja Panic! at the Disco on sellaset joita meen kattoo, jos mahdollisuus ikinä tulee ja oon kyllä niin ilonen että menin, keikka oli ihan mahtava! Finlandia talo paikkana myös sellanen, että keikat ei oo nii ahdistava kokemus :-D

   Kiitos paljon!

   Delete

Leave a comment!