11/04/2014

.my new web portfolio.

kollaasi
KLICK HERE TO THE WEB PORTFOLIO

Se on viimein valmis! Muutaman tunnin sain tuossakin taas vierähtämään koodaillessa ja kuvia lisäillessä - vaikeinta oli kuitenkin keksiä joku esittely teksti itestäni, miten se ittensä kehuminen ja kertominen voikin olla aina yhtä vaikeeta? No nyt se on ainakin toistaiseksi ohi :-)

Toivoisin, että kävisitte kurkkimassa - kenties sieltä löytyy joitain kuvia, joita ei olisi täällä vielä näkynyt! Jos portfoliossa ilmenee jotain toimimattomuutta arvostaisin, jos viitsisitte asiallisesti siitä huomauttaa tänne blogin puolelle, sillä olen tuijotellut portfoliota vain omalta ja koulun koneelta, eli se ei välttämättä ole sopiva kaikille laitteille ja jos mahdollista haluaisin sen korjata. Mielipiteitäkin voi toki kertoa, jos siltä tuntuu.

Muistuttelen nyt samalla, että tuosta blogin yläosasta löytyy facebook-nappula ja voisitte klikkailla sieltäkin blogin tykkäysten joukkoon, kun olen nyt viimein ottanut itseäni niskasta kiinni ja aktivoitunut senkin puolella taas :-)

6 comments:

 1. Wau kyllä huomaa että oot nähnyt vaivaa tuon portfolion kanssa, hyvää työtä! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! kyllä siihen muutama tunti vierähti vaikka kuvat oliki jo valmiiks ladattuna ja valittuna :-D

   Delete
 2. Anonymous11/09/2014

  hieno portfolio ja rakastan erityisesti noita taidekuvia! oot ihan super lahjakas:-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous11/10/2014

  tosi hieno portfolio! voisitko tehdä opiskeluistasi postauksen? kertoisit mitä olet peruskoulun jälkeen opiskellut missä ja millaista on ollut ja mitä alaa ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) ja juu pistän heti aluille postauksen tästä aiheesta, vaikka mitään erityistä siinä tuskin tuleekaan paljastumaan haha

   Delete

Leave a comment!