2/26/2015

.annika & mustafa.

blog-3
blog-5
blog
blog-10
blog-8
blog-7
blog-2
blog-11
blog-12
blog
blog-2
blog-3
blog-4
blog-5
blog-6
blog-8blog-7
blog-10
blog-11
blog-12
blog-13
blog-14
blog-16
blog-15
blog-17
blog-18
blog-19
blog-20
blog-21
blog-22
blog-23
blog-24
blog-25
blog-9


Tässä ois viime lauantain Nikah-seremonian kuvat. Morsiamen perhe oli tullu Kanadasta asti tänne Englantiin juhlimaan ja elokuussa he järjestää "länsimaiset" häät sitten Kanadassa.
Kuvasaldo jäi mun osalta vähän suppeeksi, sillä onnistuin nappaan ruokamyrkytyksen matkaan lauantaiaamuna ja löysinkin pääni morsiamen äidin hotellihuoneen vessasta, kun oli tarkotus ottaa kuvia morsiamen valmistautumisesta. Ei auttanu muu ku koittaa kestää sitä hirveetä oloo ja tehä parhaansa, koska moskeijassa toinen valokuvaaja ei saa tulla naisten puolelle ollenkaan, joten olin vastuussa naistenseremonioiden ikuistamisesta. Onneks se oli aika alussa, koska iltaa kohden olo vaan huononi, kun en uskaltanu juoda tai syödä mitään, etten varmasti oksentais kenenkään päälle siellä ruuhkasessa moskeijassa. Onneks meillä oli kaks valokuvaajaa, koska illala en pystyny enää ees seisoon ja eihän kuvaamisesta siinä kunnossa tullu yhtään mitään. Toinen valokuvaaja sai juosta pää kolmantena jalkana ympäri moskeijaa, ku ite viruin nurkassa kalpeempana ku haamu - iteki pelästyin ku näin peilikuvani!
Postailen myöhemmin vielä ehkä parin potretteja ku saan kuvat käsiini, tällä hetkellä ne on toisen valokuvaajan koneella :-)
Kokemus tääkin, mutta mielummin kuvaan kyllä ihan terveenä :-D!

No comments:

Post a Comment

Leave a comment!