3/22/2015

.yakuta &aaftab V.

aaa
aaa-2blog-6
aaa-3
aaa-4
aaa-5
aaa-6
aaa-9
aaa-10
aaa-7
aaa-8
aaa-15
aaa-11
aaa-13
aaa-14
aaa-16
aaa-12
aaa-17
aaa-18
aaa-19
aaa-21
aaa-20
aaa-22
aaa-23
aaa-24
aaa-25
Näihin kuviin oon tosi tyytyväinen! Tässä vaiheessa iltaa aloin oleen jo ihan hullun väsyny ku eilinen paino aika pahasti päälle, mutta Yakuta ja Aaftab oli ihania oli laskenu meijät mukaan tarjoiluun, eli saatiin joka ruokalajin kohalla pitää tauko ja syödä muiden vieraiden joukossa (oli muuuten ihan mahtavaa ruokaa ja mullekkin löyty syötävää vaikka oon kasvissyöjä!) ja siitä sai vähä ekstra energiaa :-) Oispa vaan ollu tollanen auringonpaiste aamullakin, vaikka siinä sumussakin kuvatut kuvat on aika tunnelmallisia. Mun mielestä näihin perinteisiin asuihin toi aurinko kuitenkin sopi tosi hyvin ja onneks ryöstettiin pari juhlatilasta 15 minuutiks, että saatiin vielä parit potretit vaatteiden vaihdonkin jälkeen.
Parin perhe ja kaverit piti ihan uskomattomia puheita ja varsinkin morsiamen puhe oli tosi koskettava, koska hänen isänsä oli kuollut vaan seitsemän kuukautta ennen häitä ja koko perheellä oli tunteet aika pinnassa aina kun hänet mainittiin. Hyvä ettei itelläki tullut tippa linssiin!
Aivan mahtavat häät siis, mutta olin kyllä tosi tyytyväinen, että pääsin kerrankin ajoissa nukkuun töiden jälkeen eli kotona oltiin jo puoliltaöin ja pääsin keräileen voimia vielä viimestä tapahtumaa varten. Parin Nikah, joka on siis muslimien uskonnollinen hääseremonia oli vasta seuraavan viikon torstaina ja ehdin tietty ennen sitä nappaan nuhan. Mutta lisää tästä seremoniasta sitten myöhemmin, kun kaikki kuvat on muokattu :-)

2 comments:

Leave a comment!